čtvrtek 18. června 2020

Duhové dny v Happy Planneru / ALENA

Krásný červnový den! Ještě té inspirace z Page kitu Duhové dny nemáte dost?! Dneska jsem tu se svojí troškou já. Jako vždy mám týden v HP planneru a díky scrap čtvrtkům mám i layoutík. 



Nejdřív ale týden. I když mi chybí spousta týdnů od dubna, tak jsem zvolila minulý týden. K těm letním barvám z kitu mi seděl nejvíc. Navíc je celkem bohatý na fotky. Rychle jsem vytiskla fotky a šlo se rychle lepit, aby byl článek včas. Kit mi totiž přišel teprve minulý pátek. 

Nemám tentokrát fotky úplně přesně v okýnkách daného dne, ale vůbec mi to nevadí. Text jsem ještě nestihla dopsat. Upřímně mi ho chybí hrozně moc. Zjistila jsem, že mám chybějící journaling i v prosinci 2019 a to teda nevím, jak budu domýšlet. Ale měla bych k tomu co nejdřív sednout. Jinak už to nevymyslím. To je ta daň za psaní v PC. Trvá mi hrozně dlouho se dokopat.

Tu nejkrásnější čtvrtku s pruhy si zatím schovávám, doufám, že brzo přijde TA fotka, která si ji zaslouží. Proto mám na stránce použité ty zbylé a došlo i na duhové vellum, které je naprosto božské! V kitu není abeceda, proto jsem sáhla po jedné z novějších a to malou mentolku.



Hezky ladí s kitem a s malou abecedou se dá napsat tolik textu. Přitom stránku tolik „nezaplácne“. I když naše minimalistické holky by se mnou asi nesouhlasily. Výseků je naopak požehnaně a já nešetřila duhami. Využila jsme i spoustu samolepek. Těším se na nějakou holčičí párty, kde je využiji víc.



Tento týden jsem i poprvé seděla u šicího stroje. Jako respekt všem, co šijí. Potila jsem se po celém těle a výsledek nic moc. Podruhé to snad bude lepší. Ale proč o tom mluvím. Celkem mě to nahlodalo si ho opravdu pořídit domů. Kvůli papíru. Kvůli „ROVNÉMU“ šití papíru. Já totiž pro začátek šila rovnou do kruhu. Na první pohled mi to nepřišlo těžké, ale hned při prvním pohybu, jsem zjistila, jak šeredně jsem se zmýlila. No zlomila jsem dvě jehly. O zip. Ještě, že má mamka doma asi pět starých šlapacích šicích strojů a mohly jsme jehly vyměnit. Teď se směji, ale sranda to nebyla. Každopádně na ten papír bych ho brala. Už dlouho šití u holek obdivuji!

A tady slibovaný layout. Díky scrap čtvrtkům mám mnoho inspirace. Moc se mi líbil souhrnný článek od Jani B., kde měla všechny layouty. Já si díky tomu uvědomila, kolik jsem jich ještě neudělala. Fotku na layout jsem měla už dlouho naplánovanou, a tak stačilo jen vybrat, který ze sketchů bude vhodný. 

Schválně jestli poznáte, který to je. Nakonec jsem ho trošku změnila, protože jsem zvolila barevný papír. I když sám papír onu myšlenku sketche trošku splňuje. Je to ten od Annie s pruhy po levé straně. 

Ku pomoci jsem si, jako u týdenního přehledu, vzala malou mintovou, ale i velkou bílou univerzální abecedu, skvěle sedla. 

Nakonec jsem úhlopříčku na stránce dotáhla malými srdíčky a tečkami. Kopíruji tak přidaná výseková srdíčka. 

Ještě mi pár sketchů chybí, určitě je plánuji nalepit. Fotky se zdá taky mám. Už jen vybrat vhodný materiál. Budete chtít vidět všechny pohromadě? Ať už tady na blogu nebo aspoň na IG či FB osobní stránce? Moc se těším na vaše projekty, protože hlavně vy jste neskutečná studnice inspirace i pro nás! Mějte se krásně.

5 komentářů:

  1. určitě budeme chtít vidět všechny sketche- jedno kde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Alco máš to krásné a veselé, radost se dívat ❤️ a teda asi ten happy planner začnu fotit jak ty, jen listy, skvělý nápad 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty joo..to byla náhoda, měla jsem to na stole a tak jsem to cvakla..jinak bych to asi fotila s kroužky..ale je pravda, že už to začíná být macek a ta manipulace na focení je složitější.

      Vymazat
    2. mas to krasne. ja to uz ani neviem pomaly zatvorit. nieco musim vymysliet ♥ s tymi listami je to skvely napad

      Vymazat

Pin It button on image hover