pátek 17. července 2020

Inspirace z kitu Léto ve městě / MIRKA


Ahoj všem tvořivým duším! Nový červencový kit Léto ve městě je ideální na scrapnutí procházek a obyčejných dnů  trávených ve městě, které dobře znáte, ale klidně i vzpomínek z města, které jste prošmejdili na dovolené. 



Já jsem ho použila na nalepení našeho loňského výletu do polské Wroclawi a udělala jsem z tohoto dne dvojstránku. Jedna stránka je kapsičková a jedna velká 8,5x11”


Začala jsem velkou stránkou, kde jsem chtěla vytvořit takovou papírovou ulici pomocí domečků a stromečků kolem dokola celé stránky. Na menší formát, který jsem používala loni to bylo ale příliš přeplácané, takže mi nezbylo, než půlku odebrat a nechat jen na dvou stranách. Protože i fotky tam někde musí být, že jo. 
Černou nití jsem ty dvě strany prošila rovným stehem, čímž jsem chtěla naznačit silnici, a postupně nalepila výseky a samolepky domků, stromků, automobilů a zvířátek. Některé jsem podlepila oboustrannou pěnovou páskou, aby vypadaly, že jsou blíž. Prostě jako na opravdické ulici :) 


Na svých layoutech mám ráda, když je tam fotek víc a tady to není jinak. Tři fotky městských trpaslíků (ten čtvrtý pózující vzadu je manžel) na třech čtvercových fotkách jsem podlepila vínovou kartičkou z kitu a umístila je do levého rohu. Plus jsem přidala ještě nějaké drobnější výseky a frázovou samolepku. 


Když v kitu není abeceda, tak je čas provětrat ty nasyslené ve svých zásobách. Moje nejvíc oblíbená abeceda je řada Predige, jenže jsem zjistila, že je v ní jen jedno dvojité W a já zrovna potřebovala na nadpis dvě. Tak jsem hledala mezi svými abecedami dál a nakonec vyštrachala starší vylupovací chipboardovou abecedu Papero amo. Bohužel už jsem ji v nabídce nenašla, tak nemůžu dát odkaz. 


Druhá stránka je kapsičková a jelikož jsem na stránce použila výseků hodně a kartičky jsou taky docela pestrobarevné, tady jsem zdobila už jen minimálně. Chybí mi tam teda ještě journaling, který plánuju napsat na spodní modrou kartičku. 


Z výseků a samolepek jsem vybírala spíš ty menší a kratší, k těm krásným kartičkám to bohatě stačilo.


Jen jednu kartičku jsem otočila bílou stranu nahoru, ale musela jsem vybírat dlouho, kterou oželím, protože všechny se mi moc líbí a mám s nimi další plány. Silvi se totiž totálně trefila, až jsem tomu nemohla uvěřit. Další dny po návštěvě Wroclawi jsme navštívili pouť a letěli horkovzdušným balónem, a to všechno se v kitu nachází! 



No a tohle určitě znáte. Nejen, že jsem nemohla oželit kartičku, stejný problém jsem měla i u fotek, takže je jedna kartička odklápěcí, abych tam vecpala další 2 fotky. K spodní kartičce zasunuté v kapse jsem ji připevnila pomocí přilepeného vyseknutého kolečka. Na to, aby přidaná kartička hezky držela na svém místě i takové malé kolečko úplně stačí. 



To je ode mě na dnes vše, ale s kitem jsem rozhodně neskončila, těším se, až s ním nalepím další letní stránky. A těším se také na ty vaše! Ukažte nám je v naší facebookové skupině, nebo na instagramu s hastagem paperoamo. 

Mějte se krásně a užívejte léta a prázdnin ;) 
Mirka

6 komentářů:

  1. ta nekapsová je boží :) Musím vyvolat fotky a taky něco nalepit, protože ze všech vašich ukázek kit opravdu stojí za to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuju 😘 Určitě nalep, už teď se moc těším na výsledek 😊❤️

      Vymazat
  2. Mirka super ♥ krasne projekty. ♥ mne sa velmi paci ta stranka prva. necham sa inspirovat :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné stránky 😍 ta ulice je peckovní, už přemýšlím, k jakým fotkám by se mi to hodilo a s dovolením liftnu 😁❤️😘

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, úžasnost! Domečky mě taky chytly a přemýšlím, na jakou stránku je ještě využiju. :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover