středa 7. dubna 2021

Barevné velikonoční stránky z kitu / IVA

 Kit-Už kvetou / duben 2021

Krásnou středu vám přeji, dneska se s vámi podělím o stránky, které jsem vytvořila z nového kitu. Jelikož máme za sebou Velikonoce, rozhodla jsme se svou první inspiraci věnovat právě těmto svátkům. Jen se ale vrátíme o rok dozadu :-D

Velikonoční pondělí jsem nikdy neměla moc ráda, ale velikonoční svátky jsou krásné, přichází jaro a symbolizují nový život. Moc jsem si přála, aby byly tyhle svátky hezké i pro holky, tak jsme minulý rok vymysleli, že se necháme inspirovat Německem, Británií a jinými zeměmi a bude k nám v neděli chodit velikonoční zajíček, který jim po zahradě schová košíčky s dobrůtkami.

A jak jsem si tuhle událost scrapla?



Vůbec vás asi nepřekvapím....Protože já už to prostě jinak neumím :-D Sice jsme měla z celé události jen asi 2 fotky, ale zato jsem měla celé hledání natočené na video. Bylo mi líto si nalepit do alba jen jednu fotku, tak jsem se v jednom programu vytvořila z videa pár fotek. A vznikl z toho klasický layout a pak druhá, multifotková, stránka. Moje klasika:-D


Jako podkladovou stránku jsme si vybrala pruhovaný papír. Moc se mi líbí jeho barvy. Papír jsem po stranách trošku natrhla a podlepila kouskem bílého papíru.



Kromě výseků a samolepek z kitu jsem využila i vyřezávací šablony zajíčků ....jsou také od Lucky, takže se k sobě krásně hodí. No a větvičky prostě nemůžou chybět.


Pod fotku jsem nalepila nadpis a použila papírový výsek z kitu. Mám ráda velké nápisy.

Text jsem psala ručně, přímo na barevný papír a aby byl viděl, použila jsem akrylový fix Posca (holky je mají ve více variantách).

Vždycky si text předepisuju tužkou a pak teprve přepisuju fixem. A když tužku gumuju, tak si lehce vygumuju i ten fix, takže musím obtahovat. Ale pokud budete psát rovnou, je krásně sytý, nemusí se obtahovat a jelikož je akrylový, dá se s ním psát na všechno.


A právě druhá stránka je vícefotková. Používám ji velmi často, protože díky ní můžu jakoby “vyprávět děj”. I pro tuhle stránku jsem si vybrala barevný papír z kitu a sáhla jsem po tom “batikovaném”.


Nadpis jsem si narazítkovala abecedou od Lora Bailora. Nevím proč, ale český ekvivalent “hledání vajíček” se mi moc nehodil a asi by se mi nevlezl do vymezeného prostoru.


Na zdobení stránek jsme použila všechny výseky a samolepky s velikonoční tematikou. samozřejmě nemohl chybět ani “můj” aršík :-D.


A takhle vypadají obě stránky vedle sebe. Jak jste na tom s Velikonocemi? Dodržujete tradiční zvyky nebo se také inspirujete ze zahraničí?

Moc děkuji za přečtení a budu se těšit na vaše stránky z kitu, které určitě nahrávejte do naší facebookové skupiny.

Tvoření zdar.

Iva

2 komentáře:

  1. My dodrzujeme přesně tohle hledání sladkostí a už třetí velikonoce děti nadšeně běhají po zahradě. Krásně zpracované. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, parádní využití pruhované čtvrtky 👍❤️ Krásné stránky, Ivi 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover