středa 21. dubna 2021

Freestyle / Kit Spolu doma neomrzí/ ANNIE

Kit Spolu doma / únor 2021

Dnešní příspěvek je tzv. ze šuplíků. Když jsem přemýšlela, co ti dneska ukážu, vzpomněla jsem si, že jsem ti ještě nestihla představit stránku, která vznikla z opravdu vydařeného Page kitu Spolu doma. Dokonce jsem natočila i proces video, a to by bylo škoda nechat jen tak v mobilu.


Dnes je to ryze holčičí stránka. Se Zuzankou jsme se šli projít na prochajdu a vznikla série selfie ksichtíků nás dvou. Vytiskla jsem si na začátku koláž 6 fotek a z nich vybrala tři nej.

Pro základ jsem si vybrala dvě čtvrtky ze zmiňovaného kitu, tu se srdíčky a tu s károvaným vzorem. Jsou to papíry z kolekce Marigold a holky mají pár kousků ještě v obchůdku zde. Károvaný vzor mi i vnuknul nápad přenést něco podobného na bílou čtvrtku. Tento nápad mi vnuknula slova Janičky S., která mi kdysi říkala, že inspiraci k tvoření bere ne jenom od jiných srap žen, ale především z věcí a materiálů kolem sebe.

Stříhala jsem proužky a různě je na papíře proplétala, nakonec jsem je prošila na stroji.

Moc se mi líbila jedna dřevěná ozdoba se zlatým písmem se zásob, kterou jsem chtěla použít. Aby se odstín zlaté na stránce znovu zopakoval, použila jsem opravdu nepostradatelné barvičky od Kuretake Gansai Tambi. Ty jsou mé must have a pokud se stále rozhoduješ, neváhej. Opravdu stojí za to a dá se s nimi kouzlit, i když nejsi zrovna malířka. Mají silný pigment a rychle schnou.

Stránku jsem doplnila barevnými štítky a jedním nápisem se zásob. A bylo hotovo.

Tak a teď to slíbené video z procesu. Krásný den!

Video link https://youtu.be/pOLsr2-onUY 

2 komentáře:

Pin It button on image hover