pátek 23. dubna 2021

Hned dvě inspirace z kitu Už kvetou / IVA

Krásný pátek, dnes mám pro vás druhou inspiraci z kitu. Materiál je opravdu krásný a povedený, tak mi šlo lepení pěkně od ruky a když už jsme měla čas si “šušnit” ve své pracovně, tak jsem si slepila hned dvě stránky.



U prvního layoutu jsem si vzala barevný geometrický papír jako podklad. Inspirovala mě Janička S. svou stránkou tady. Ten papír k tomu úplně vybízí. Rozstříhala jsme ho, poupravila a znovu nalepila na na stránku, aby mi krásně zaplnil celý prostor.


Na předchozích stránkách jsem použila všechny ozdoby, které se týkaly Velikonoc a teď mi zbyly ty krásné kytičky. Proto jsem musela zalovit ve fotkách v archivu, abych vybrala aspoň nějaké rozkvetlé!


Fotky a ozdoby lepila doprostřed stránky. A ten velký nápis je perfektní.


Druhý layout jsem naopak ladila do zahradnické tématiky a scrapla jsme jedno nedělní odpoledne, kdy jsme dávali dohromady zahradu po zimě. Holky musely samozřejmě pomáhat a hrabaly si svůj záhonek :-D


Tentokrát jsme se držela barevně při zemi a použila jen bílou podkladovou čtvrtku.


V horní třetině jsem doprostřed nalepila fotku a podlepila posledním kousíčkem akvarelové čtvrtky z kitu. Kolem dokola nadpis a ty božácký samolepky.


Uprostřed jsem použila dvě fotky a pod ně jsem si vytiskla nadpis, který jsme obtáhla zelenou fixou.


Minulý týden holky naskladnily ještě další materiál z kolekce Care free od Heidi Swapp, tak jsem neodolala a přikoupila ještě washi pásky, které jsem nalepila do spodní části stránky pod štítek s nápisem a malou rostlinkou.


Snad se vám stránky líbily a doufám, že vás kit nadchl tak, jako mě.

Krásný víkend a tvoření zdar.

Iva

3 komentáře:

  1. Ivi, obě stránky jsou nádherné, tenhle kit je pro tebe jak dělaný ❤️🤗

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stránky Ivi, to tvoje album musí být na živo něco úžasného ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné stránky, pro mě velká inspirace a i pěkné "pokoukání":)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover