čtvrtek 22. dubna 2021

Stránka za pět minut hotová / ADÉLA

 Už kvetou / duben 2021

Pro začátek se vám k něčemu přiznám. Miluju jaro a miluju papír. Každý rok se těším na nový jarní kit a vždycky jsem nadšená z toho, co naše holky vymyslí. Jsou tak hodné, že nám náhledy kitů občas ukážou dopředu a tentokrát jsem fakt měla respekt k papírům od Heidi Swapp. Na mě je to dost velká divočina, ale to, co jsem pak vybalila z krabice? Naprostá nádhera. Barvy jarní, i když tlumené a vše k sobě krásně ladí. A několik papírů s barevnými skvrnami. To už je stránka záležitostí pár minut.


Když vidím třeba tu poslední od Péti, říkám si, jestli vám tu svoji z kategorie „five minutes craft“ vůbec ukazovat. Ale měli byste vědět, že stránky do alba nemusíte stříhat, lepit a šít celou noc.

Celá stránka je o našem malém, milém, jarním setkání s Janičkou B. Představovala bych si sice nějaké pohodové sezení v kavárně, ale ono vlastně stačí tak málo. Procházka do polí a posezení na trávě u řeky…

Krátký text jsem si vytiskla a rozstříhala na proužky. Jsou lepené jen ve středu a kraje jsem se snažila trochu nadzvednout a jeden proužek je, stejně jako nápis JARO, podlepený pěnovou páskou.

Jak už jsem psala v úvodu, byla to opravdu rychlovka, protože podklad v podobě nabarveného papíru už máte připravený. Krom textu a fotky jsem přidala jen pruh kytičkových výseků.

Natočila jsem i krátké video. Jsem zvědavá, kolik bude mít vteřin, když ho mírně zrychlím.

Video https://youtu.be/bOP3sWOB-g4

Užívejte si jaro, foťte a tvořte.

♡ 
Adéla

4 komentáře:

  1. Krásná stránka, Adél. A 5 minut na stránku, to je můj sen. Já se s tím vždy tak nesmyslně dlouho crcám 🙈

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover