úterý 20. dubna 2021

Velikonoční třásně / PETRA

 Kit Už kvetou / duben 2021

Pojďme si udělat jaro alespoň na pracovním stole, když to venku pořád vypadá spíš na zimu. Kit Už kvetou je krásně jarní a je v něm také spousta velikonočních prvků. Ty budou hrát prim v dnešním článku.


Pro dnešní inspiraci jsem sáhla po pruhovaném papíru –Trail Guide, ze kterého jsem nastříhala pruhy s třásněmi. Aby měly všechny třásně stejně velký konec, nalepila jsem si washi páskou na každý pruh stejný kousek papíru a teprve potom stříhala, tak, abych neprostřihla připevněný proužek.

Třásně jsem seřadila těsně za sebe a prošila na stroji. Snažila jsem se vybrat jim stejně barevné nitě. Možnosti jsem měla omezené a galanterie zavřené, nicméně si myslím, že jsem se celkem trefila. Fotku jsem vytiskla černobílou, protože by mi barevně s třásněmi moc neladila.

Výseky jsem skládala tón v tónu s třásněmi.

Na štítek jsem přidala datumové razítko, které už celé zaprášené čekalo na poličce na svou chvíli.

Pomocí hřebíčku jsem připevnila střapec, vyrobený ze zbytků provázků z workshopu se Steffi Reed.

Nějak jsem se nemohla zbavit dojmu, že je toho málo. Proto jsem zakryla vše, co už bylo nalepené, a přidala cákance tuší – celá já… Nakonec jsem dopsala journaling. Na řádky teď používám šablonu, kterou jsem ukořistila u holek v obchodě a jsem s ní neskutečně spokojená. Nemusíte nic měřit, řádky si uděláte přes šablonu tužkou a pak vygumujete.

Doufám, že už konečně přijde jaro v plné síle, pořídíme jarní fotky a budeme moct využít všechny ty krásné výseky a fráze, které nám Lucka do kitu připravila! Mějte krásný den!

4 komentáře:

  1. Krááásnááá! ❤ Třásničky jsou super, ten pruhovaný papír k tomu úplně vybízel, viď 😊 A moc se mi líbí ozdoby tón v tónu s papíry!

    OdpovědětVymazat
  2. Peti ty ses teda vyhrála, krásné:-)

    OdpovědětVymazat
  3. to je nádherně využitá pruhovaná čtvrtka, líbí se mi moc, Peti ❤

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, moc se mi stránka líbí, jak barevně, tak i nápadem!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover