pátek 18. února 2022

Inspirace z kitu / ANNIE a ADÉLA

 My life kit / leden a únor 2021

Další inspirace z božáckého my life kitu je stránka 8,5 na 11 inch. Lepila jsem podle úžasného skeče od Mirky, který byl v zadání na lednové scrap párty. Použila jsem krásnou zimní čtvrtku jako podklad a potom si už jen hrála s kitem. Ladila jsem do oblíbené hořčicové, přidala velký nadpis, a taky pár těch menších.


Tak jako Jani B. jsem vystřihla bubliny z kartičky a použila je na journaling. Jak nadpis, tak journaling jsem podlepila 3d páskou. Pěnovou abecedku jsem raději přilepila glosíkem. Ty potvůrky se rády odlepují.

Nakonec jsem doplnila pár hvězdiček a bylo hotovo. 





ADÉLA

Zamilované přání od Míši už jste viděli? Hned jsem měla chuť si ho vyzkoušet, protože papírové projekty s prostorovým efektem jsou prostě boží.


Využila jsem super lednový kit s medvědy a na přední stranu přání nalepila jen nápis „Jsi to nejlepší, co mám.“ Vyřízla jsem si písmena čtyřikrát a nalepila na sebe. Původně jsem chtěla nalepit na horní stranu kostkovaný papír, ale kontrastní žlutá zvítězila.


A po nakouknutí do přáníčka zjistíte, že…je to láska!


A taky medvědí piknik!

Chlupáčové jsou nalepení na papírovém obdélníku, který se po zavření složí a při otevření zase udělají ten správný pop-up efekt.

K tomu pár stromečků, tlapiček, roztomilosti.

Karta na spodní straně je nalepená jen po obvodu, vznikla tak kapsa k vložení toho správného vzkazu.

Už jste z medvědího kitu taky vytvořili nějakou krásnou stránku nebo přáníčko?

♡ 
Adéla

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover