pondělí 21. února 2022

Tatínkova láska / ALENA

Krásný den přátelé papíru :D, dnes jsem tu i já se svým článkem. Stránka je to nová, materiál na e-shopu už nějakou dobu koupíš, ale není od věci si připomenout, jak je super a co z něj jde vytvořit. Jistě už jste všechny ty krásy od holek zhltly a čekáte na další.


Když je ten únor plnej lásky, tak jsem si taky jednu lásku střihla. Je to teda spíš náhoda, protože fotky vznikly poměrně nedávno, ale tak mě dostaly, že musely rovnou na papír. Ty tatínci a jejich holčičky! Jako základní papír jsem si zvolila jemně růžový s vodovkovým efektem. Z tohoto papíru jsem původně chtěla použít ty kytky, všechny vystříhala, a nakonec použila jen střed a pomocí šablon vyřezala na Big shotupár srdcí.

Nejdřív jsem chtěla použít jen jednu fotku, ale neodolala jsem. Když už byly vytištěné obě. Druhou jsem situovala schválně lehce mimo papír, abych ji zastřihla. Jako nadpis mi posloužil výsek láska, sice jsem plánovala slovo „lásky“, ale písmenka z výseků mi nešla esteticky vyskládat, a tak si na své použití musí ještě počkat. Pod hlavní nadpis to ještě chtělo něco menšího a k tomu se skvěle hodila všemi jistě oblíbená malá abeceda, tentokrát v růžové barvě. Možná ještě přidám pár řádků journalingu.

Upřímně, tenhle arch kytiček jsem už vypotřebovala podruhé, tak pokud ho jen trochu zvažuješ, ber rovnou dva! Jsou parádní a na (nejen) layoutu udělají vždy super efekt a kontrast.

Jako poslední jsem na stránku rozmístila průsvitná srdíčka, ty už sice na e-shopu nejsou, ale tahle papírová by posloužila se stejným efektem. Z archu výseků jsem vyzobala různě velká kolečka a rozmístila po stránce. A úplně naposled udělala linerem pár černých teček.

Jste dostatečně naladěni na sladký valentýnský layout? Nebo vám vypadaly zuby? Já doufám v to první a těším se, pokud se s námi o nějaký podělíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover