pondělí 14. února 2022

Přání z lásky / MÍŠA

Původně jsem to tady sice nechtěla zahltit přáníčky, ale když je dneska ten Valentýn, tak mi to nedalo. K Valentýnu přáníčka prostě patří, a proto tu mám pro vás dnes jedno zamilované.

Na první pohled vypadá vcelku obyčejně, ale nenechte se zmýlit, to nejlepší vás čeká, až když přání otevřete. Z toho důvodu jsem zvolila poměrně jednoduché zdobení přední strany, jen pár papírových výseků a k nim nápis „láska je sladká“ z téhle sady samolepek. Nejdřív jsem jej ale nalepila na obyčejný papír, obstřihla a poté podlepila pěnovou páskou, aby malinko vystoupl. Navíc je tak mnohem snazší se samolepkou manipulovat, když si potřebujete třeba nanečisto vyzkoušet, kde bude vypadat nejlíp.


A teď už konečně můžeme přání otevřít! Tak trochu na vás vyskočí srdíčka! Hodně srdíček!

Ale jak na to? Na vnitřní část potřebujete jen papír nízké gramáže, klidně si vystačíte i s tím obyčejným do tiskárny nebo s tenkým barevným papírem, to už je na vás. Dále potřebujete jen pravítko, tužku a nůžky, abyste si vytvořili schůdky, na které budete srdíčka lepit.

Papír oříznete do požadované velikosti a přehnete napůl. Já zvolila velikost, která se vleze do klasické obdélníkové obálky. Od toho se pak také odvíjí následující míry.

Vystřihnete a teď už stačí schůdky vlepit do základu přání, na který jsem já zvolila tuto vzorovanou čtvrtku. Vnitřek dozdobíte třeba jako já srdíčky (já opět podlepovala samolepky), nápisem nebo prostě čímkoliv, co vás napadne a šup s přáním do obálky!

Video, jak na to, TADY: https://youtu.be/9KrzEFjnhRc

A jestli vám přijde, že dneska už to určitě nestihnete, tak nezoufejte, lásku přece můžeme oslavit kdykoliv! Navíc je možné takhle udělat klidně i přání narozeninové. Co třeba kytičky místo srdíček? To nezní vůbec špatně. Těším se, co vymyslíte! Míša


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover