pátek 4. února 2022

Inspirace z kitu MILUJU / MIRKA a LEONA

 kit Miluju / leden, únor 2021

MIRKA

Medvědí zadečky už mají místo i v našem albu. Když jsem tuhle vtipnou kartičku v kitu zahlédla, hned jsem si vzpomněla na fotku, která by k ní hezky pasovala. Takže jsem nelenila a rovnou nalepila stránku, než zapomenu na prvotní myšlenku, znám se, že jo…


Černobílá fotka vyseknutá do kruhu, pár výseků, všechno rychle rozmístit na strukturovanou bílou čtvrtku a je to. Kdyby to bylo tak jednoduché, že? ;) Ve skutečnosti to bylo šoupáníčko tak na hoďku. Ale jsem ráda, že jsem tam propašovala i duhu, protože ty já miluju. A pod ní jsem nalepila rozstříhanou hvězdičkovou girlandu ze samolepkového aršíku. Jo, bylo mi ji trošku líto, ale myslím, že s duhou tvoří skvělý pár. A na závěr mám pro vás jednu otázku. Jsou ty obláčky pravé nebo falešné? ;) Ve skutečnosti to nejsou obláčky, ale vrstvený tulipán z řady Paperoamo vyřezávacích šablon. No není to skvělé, když se dá jedna věc využít různorodě?


LEONA

Z my life kitu jsem nalepila další týden v Heidi Swapp planneru

Týden mám rozdělený vpravo – doma, a vlevo – víkend na lyžích. Sáhla jsem tentokrát i po abecedě Naše dny. Na obou stranách jsem si udělala odklápěcí kartičku. Vlevo jsem pod ní napsala text a vpravo jsem pod medvídka umístila fotky. Ráda do planneru tisknu větší podlouhlé fotky, tak jsem si i tentokrát jednu takovou nalepila a dozdobila abecedou a větvičkami. 




Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover