pátek 11. února 2022

Inspirace z kitu MILUJU / JANA B. a ALENA

 JANA B.

To by jeden neřekl, kolik různých projektů může vzniknout z jednoho MILUJU kitu! Měla jsem chuť udělat si velkou stránku, trochu ve stylu "lazy project life" (to je takové moje pracovní označení pro stránku, kdy se kartičky poskládají s fotkami, jako kdyby se strkaly do kapes, ale přitom se nalepí na velkou čtvrtku). Ivča tomu říká hybrid stránka a koukněte SEM, jak krásné takové stránky jsou!

Abych si ten proces urychlila, zapnula jsem si k tomu kameru. Mám totiž ověřeno, že s pocitem "někdo ti kouká pod ruce, tak dělej" lepím rychleji. Jen kdyby pak to sestřihávání a editování mých myšlenkových prostojů a zbytečných přesunů jedné ozdoby netrvalo stejně tak dlouho :D Ale video je a tam vám všechno povím. 


Kromě kitu jsem si tedy vzala k ruce bílou čtvrtku, oboustrannou pásku, nápis jsem vyvýšila pěnovou páskou (případně můžete použít pěnové čtverečky). Při hledání vhodné písmenkové abecedy mi došlo, že mi hodně písmen došlo ... takže jsem to trochu skládala, co dům dal (ale nebojte, zásoby už jsou zase doplněny!). A některé výseky jsou vlastně z kitu A přišla zima. Na ten se letos opravdu těším, že ho (dá-li nížina sníh) použiju.

Video z procesu TADY: https://youtu.be/nXWwFZnrCvM


ALENA

Jako další inspiraci z kitu MILUJU jsem v hlavě měla tu s kartičkou „nový rok, nový začátek“. V plánu bylo ji použít na layout, ale nakonec to dopadlo všechno jinak. K velké fotce s foliovými balonky by už to bylo na stránku 9x12 moc, a tak došlo ke změně. 

Vzala jsem červenou čtvrtku, abych stránku sladila s bodýčkem a vzala si na pomoc i šablonu eukalyptu, kterou najdeš v tomto packu (už není dostupný, ale holky jistě rády doobjednají - doporučuji si na produkt dát hlídacího psa). Po dlouhé době jsem vytáhla tuž a snažila se udělat pár cákanců, příště si to zase rozmyslím, tuž se z poza nehtu vymývala dva dny. Za to s enamelkami to bylo doladěné raz dva a s čistými prsty.


K layoutu jsem ještě udělala klasickou kapsovou stránku, zde už se ona výše zmíněná kartička vešla. Moc jsem stránku nezdobila, pár kartiček, frázové samolepky, enamelky, journaling a dost. Vše jsem skládala tak, aby se opakovalo pár věcí z layoutu a stránky tak na první pohled ladily k sobě.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover