pátek 18. března 2022

Jarní zahrada / MÍŠA a ALENA

MÍŠA

Milé ženy, dnes pro vás mám jaro v krabičce. No, alespoň to papírové jaro. S pomocí kitu Jarní zahrada jsem totiž vyrobila malý narozeninový exploding box


Na krabičku a víčko jsem si vybrala papír Na růžové louce – jednu stranu jsem použila na základ krabičky a druhou na víko. S výrobou mi tentokrát hodně pomohla tahle speciální podložka. Díky ní máte základ krabičky hotový raz dva a navíc si můžete vybrat hned ze sedmi velikostí. 

Já zvolila tentokrát XS, což je druhá nejmenší (pro představu asi 6x6 cm) a musím říct, že mě tyhle mini krabičky baví. Myslím, že to je originální alternativa ke klasickým přáníčkům a navíc nespotřebujete ani tolik materiálu, takže vám zbude spousta krásy i na další projekty. Já třeba svoji krabičku ozdobila jen pár výseky a samolepkami z kitu a kolečko uprostřed jsem si vypůjčila tady. Doplnila jsem už jen svými oblíbenými razítky a tadáá- krabička může putovat k oslavenkyni. 

A co vy, už jste někdy takovouhle krabičku vyráběli? V mém okolí má vždycky velký úspěch a navíc ji můžete vyrobit na velké množství způsobů – s fotkami, kapsou na peníze nebo můžete dovnitř schovat třeba nějakou dobrotu. Úplně bych vlastně zapomněla zmínit, že ta moje má na jedné straně kapsičku, kam můžete vložit lístek s přáním. 

No ale teď už víte asi opravdu vše, doufám, že jsem vás alespoň trochu inspirovala a budu se těšit, jaké krásy z kitu Jarní zahrada vyrobíte vy. 

ALENA

Nový kit je veliká paráda. A vlastní české papíry, to je sen. Když jsem viděla ten s kruhem, hned jsem ho chtěla použít. Hezky jsem si plánovala, jak doprostřed půjde kruhová fotka. A pak mi došlo, že nelepím 12x12, ale 9x12. Ouvej. Nevadí. Kousek useknu. 

Fotky jsem měla vytisknuté už dlouho, takže jen stačilo je najít a pak projet přes Big Shot s kruhovou raznicí.Z fotek nešlo udělat kruh plný, ale snad jsem to vyřešila kulantně a na první pohled jde o záměr. Protože v kitu není abeceda, zalovila jsem v zásobách a našla jednu mentolku, která se dokonale hodila. 

Jednu stránku už jste mohli na mém IG účtě vidět, tady je druhá a rozhodně ještě pár jich bude, nejspíš i nějaká kapsovka! Jen tak rychle ze stolu nezmizí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover