pátek 26. srpna 2022

Focení pod vodou v bublině / ALENA

Kit Letní nálada / srpen 2021

Léto nám pomalu končí, ale já vás dneska vtáhnu pod vodu. Plavání pro miminka, boží věc, tvrdí 11 z 10 maminek. A tak když nám ke konci kurzu bylo nabídnu to focení pod vodou, neváhali jsme. Ano, prořvala to celé, i když předtím bylo potápění ok. Ale fotky nakonec máme, a dokonce i jednu rodinnou.


Chvíli jsem přemýšlela, jak layout pojmout. Ale obrovská bublina přes Tomovo oko mě přivedla ke kruhům. Nečekané. Fotka i papír s podmořskou tématikou skončil v big shotu a já točila. Různé velikosti kruhů.



Některé jsem pro efekt podlepila pěnovou páskou. Ze samolepek jsem vyzobala mořské potvory, chaluhy a sasanky. Rozmístila je porůznu kolem kruhů. Nakonec jsem přidala několik enamelek, pár frázových samolepek, nadpis a štítek s datumem.


I když v bazénu nebylo nic s mořskou tématikou, tak kit posloužil dokonale. Je tu někdo, kdo se taky už fotil pod vodou?

2 komentáře:

  1. Ali, stránka je úžasná, nevím kam se dřív podívat. A ta fotka je úplně boží. Vůbec nechápu, jak jste to všichni tři zvládli s otevřenýma očima.

    OdpovědětVymazat
  2. Mazec, v životě by mě to takhle nalepit nenapadlo a ono to vypadá dokonale! A obdivuji ty brýle pod vodou:))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover