pondělí 8. srpna 2022

Balení na dovolenou / ALENA

Krásný srpnový den. Já jsem v procesu balení na dovču. Hurá! Ale to balení mě teda nebaví. Ten stres něco nezapomenout i přes vědomí, že nejedeme mimo civilizaci, kde by se nedalo něco dokoupit. A stres z prvního letu s malou. Uf uf. No konec vzdechů. Když dovolená, tak je jasné, že místo na mini taštičku s lepidlem a nůžkami se místo vždy najde. Takže co si balím s sebou? 

Kdo je scrapbookový dinosaurus a pamatuje si tenhle super tropický kit od Lucky? A kdo je takový blázen, že si ho tenkrát koupil a schoval na dno šuplíku „až pojedu k moři“? Ehm…

Jsem barbar (nebo lenoch?) a sundala jsem z vánočního TN sešitu obal a udělala nový z papíru, který ladí ke kitu. Teda takhle já si tenkrát kromě toho kitu, koupila asi všechny papíry z kolekce, co byly dostupné. Nový obal jsem ozdobila názvem cílové země a velkou číslovkou 22, která je z big shotu. Tahle velká čísla jsou o 2 cm větší než ty moje, ale i tak se neztratí, takže pokud váháte, kupte! 

Na první stránku jsem si z kartičky udělala kapsu, ještě nevím, co v ní skončí, jestli místní bankovka, fotka nebo mapa. Uvidíme. 



Stránky jsem si uvnitř rozdělila, očíslovala vellumovou číslovkou z kitu a z domácích zásob označila dnem v týdnu. Na některé stránky jsem si už nalepila papír v rozměru 4x8 inch.  A pak jsem neodolala novým washi páskám a na pár míst je nalepila. 

Tímto vnitřní příprava sešitu končí. Ale nařezala jsem si všechny papíry v rozměru 4x12 inch a narýhovala na velikost 4x8 inch. Vznikla mi tak odkrývačka pro větší prostor. Zároveň se pokusím propašovat malou řezačku a kdyby bylo potřeba, papír si zmenším. 

Ještě přikládám seznam věcí, které si beru s sebou a nejsou výše zmíněné:

Nůžky 

Oboustranka 

Technický linner  

Tombow Fudenosuke  

Velký šedivý brush pen (třeba tady v sadě

Malá abeceda 

Journalingové kartičky 3x4  

Samolepky s letní tématikou  

Plastovou taštičku na zip, ve které všechno vezu  

Desky na travel sešit

Instax tiskárnu s filmy

Obyčejnou tužku  a mini sešívačku  

Tak to je snad vše. Nemám ambice, že stihnu něco nalepit, ale třeba překvapím sebe sama a budu mít aspoň ten journaling! To je můj takový mini cíl. A teď už jít dobalit! Mějte se krásně a já se ozvu, až budeme zpět. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover