pondělí 15. srpna 2022

Na výlet se starším kitem / ANNIE

 Moc tě zdravím, na začátku tohoto týdne mám pro tebe inspiraci ze staršího kitu Na výlet, který se pro lepení prázdninových vzpomínek parádně hodí.


Jak já tuto rubriku miluju. Vždycky se ráda prohrabkám zásobama, protože člověk často najde úplné poklady. No a tento kit k nim definitivně patří.

Slepila jsem hned dvě stránky do Plka 9x12, protože jsem potřebovala dostat na dvojstránku celý týden, který moje rodina strávila na chalupě kousek od Lysé hory. Byla to pro mě opravdu výzva, protože jsem kromě jednoho dne na chatě vlastně nebyla a kvůli nemoci trávila ten týden doma. Taky máš takovou zkušenost? Lepila jsi už někdy vzpomínky, které jsou tvé vlastně jen napůl? Musím říct, že mě v tomto opravdu dost zachránil kit, který je plný kartiček s hesly, ty hodně pomůžou. No a na journaling počkám, až se mi vrátí dovolenkáři a doplníme jej spolu.


Hodně jsem využila nálepky a výseky z kitu, nesměla chybět ani malá abeceda

Fotek bylo opravdu hodně, a tak jsem do jedné kapsy utvořila koláž. Asi ten nejjednodušší způsob, jak dostat do alba co nejvíc fotek.

No, a nebo mám ještě ráda sponky, kterými můžu jen tak sepnout více fotek a vložit je jednoduše do kapsy. Pro lepší manipulaci je lepší fotky podlepit kartičkou, aby byly pevnější.

Jako vždycky, když použiješ kit, není potřeba nic víc a máš jistotu, že k sobě budou stránky pěkně ladit. To mám na kitech od PA ráda. Kartičky jsou po papírech ta další nejskvělejší věc na tvoření. Můžeš je použít do svého kapsičkového alba, stříhat je a lepit na scrapbookové stránky, vyrobit s nimi rychlé přáníčko nebo je použít na vzkazy svým milovaným a třeba ještě jako visačky na dárky. Možností je nekonečně mnoho. Žádné dlouhé přemýšlení, jen radost z lepení.


Léto ještě nekončí, tak si ho pořádně užívej a nezapomeň se s námi podělit o své zážitky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover