úterý 16. srpna 2022

Letní nálada na Kypru / JANA

 kit Letní nálada / červen 2022

A teď to bude pořádně letní! I když jsme na Kypru byli už v dubnu, dýchne na vás dneska opravdové léto. Pláž, modré moře, sluníčko. K tomu je kit Letní nálada jako dělaný! Už když jsem ho viděla, bylo mi jasné, že na album z Kypru padne celý. Našla jsem doma ještě toto 6x8 album a ta červená se mi k tomu taky moc hodí. 


Kdo jste někdy dělal album z dovolené, mi jistě dáte za pravdu, že je to pěkná "kláda". Najednou tolik fotek a stránek. Já jsem z toho teda vždy vyřízená. A tak jsem se rozhodla, že si to budu hezky dávkovat. Pěkně den po dni. Vytiskla jsem si fotky z prvního dne a zpracovala ty. A ten nejkrásnější papír padl na rozdělovací stránku s velkou jedničkou (vyřezávací čísla najdete TU). Malým nožíkem jsem taky vyřízla velrybu a podlepila ji pěnovou páskou. Aby dodala stránce na zajímavosti.


Z druhé strany je pak velryba podlepená fotkou. Ta je na celou šířku papíru a protože bylo fotek víc, udělala jsem si odklápěcí kartičku. V poslední době je dělám dost často - jednoduše si kartičku tak 1 cm od okraje narýhuju a ten centimetrový proužek přilepím. Hotovo. Je to rychlé a jednoduché a efekt zaručen. 



Nerada fotky zmenšuji a rozměr 2x2 je už opravdu pidi, ale při tom množství fotek by to ani nešlo. A vyberte si jen jednu fotku, že jo! Růžová kartička je z kolekce Řecko, kterou jsem si taky vzala k ruce.


Druhá strana kapsové stránky a různé momentky. Ty velké nápisy už mám skoro všechny využité, asi bude třeba doobjednat.



Na zbyteček papíru jsem nalepila fotku a doplnila kolečkem, které mi zbylo po vyříznutí z kartičky. 


Ráda prokládám velké stránky malými a nebo kapsovými. 


Druhý krásný papír z kitu jsem opět ostřihla do vlnky, nějak se mi to posledně zalíbilo. A kruhy z fotek k tomu parádně jdou.


A teď koukám, že mi na prázdné kartičce chybí text. 


Poslední stránka. To jsem vzala k ruce konečně ta nádherná razítka. A pohrála si se zlatým emosovacím práškem


Vyfotit zlaté odlesky je náročná disciplína, ale ten efekt mě baví. 


První den dovolené už bych teda měla, ještě jich zbývá pět. Olalaaaa. Snad to stihnu ještě letos :D Přeji vám krásný zbytek léta!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover