pátek 5. srpna 2022

Hawai party na stránce / ANNIE

 Letní párty

Aloha všem scrap nadšencům. Dneska se přesuneme z hor na pořádnou letní Hawai párty. Ukážu ti stránku se zbrusu novými nálepkami z kolekce Za kulturou A stříhnu znovu do Letního kitu Letní nálada.  



Začátek léta byl u nás ve znamení velkých párty a grilovaček. Muž slavil své kulatiny hned několikrát, fotek bylo dost, no a takové jubileum přece musí do alba, že jo. Měla jsem představu o velké koláži , a chtěla jsem po dlouhé době oprášit šablony kruhů.   No kruhy jsem vytáhla, ale fotka je nakonec jen jedna. Tak či tak je to pěkná divočina a žádnou clean and simple tentokrát nehledej.

Z kitu jsem použila dvě čtvrtky. Jednu jako podkladovou a z jedné jemnější jsem vyřízla kruhy různých velikostí. Zkoušela jsem i bílou čtvrtku jako podklad, ale ta mi přišla moc smutná. 

Kruhy jsem nastříhala a po dvou slepila na pěnovku. Do středu šupla enamelky.  jak já je už dlouho nepoužila)  Měla jsem záměr z nich vytvořit něco jako pompomy. Haha, zachránila mě fotka a taky výsek kolotoče, takže pro někoho kolo, pro někoho větrník. Záleží na tvé představivosti.  Samozřejmě nesměly chybět výseky listů a květin. No prostě Hawai. 

Nesmím zapomenout na nálepky s párty hesly, to se mi hodily parádně i barevně.  Moje nejoblíbenější je ta s nápisem „největší pařmen“  Pokud bys chtěla vědět, odkud je ta abeceda, tak tu mám doma už strašně dlouho a je od Felicity Jane.

Teším se moc na tvé párty stránky!

He kauwela nani 

Krásné léto

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover