pondělí 24. dubna 2023

ROZKVETLÝ DEN u nás doma / DENISA

Zdravím všechny, venku už vše krásně kvete, takže z čeho jiného tvořit, než z kolekce Rozkvetlý den. Tentokrát jsem se také nechala inspirovat kartičkou a nakonec vznikla tato stránka.

Nejprve jsem si na A4 stránku vytiskla nápis DOMA. Ten jsem přilepila na bílou čtvrtku a pomocí vyřezávacího nožíku ho vyřezala. Nakonec jsem celý nápis ještě vyřízla pomocí řezačky.

Dále jsem pokračovala vyšíváním kartičky. To zabralo nejvíc času, ale prostě jsem to tam chtěla mít 😊

Ještě než jsem začala podlepovat nápis, tak jsem každý výřez projela ničítkem na papír. Okraje se tak více zvýraznily a také jsem zamaskovala nedokonalosti, které vznikly při řezání.

Když byl nápis hotový, podlepila jsem ho pěnovou gumou (moosgummi) a přilepila na další bílý papír. Dala by se použít i pěnová páska, jen bych jí dost spotřebovala, proto jsem zvolila gumu.

Když bylo vše na svém místě, připadalo mi to takové prázdné. Proto jsem na stránku vyšila ještě rámeček. Pak už jen stačilo přidat datum, výseky a bylo hotovo.

Všem přeji úspěšný start do nového týdne, mějte se krásně.


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover