pátek 28. dubna 2023

Chlapská stránka a ROZKVETLÝ DEN / ANNIE

Krásný páteční den! Blíží se nám konec měsíce a na blogu se to inspirací z dubnového kitu Rozkvetlý den jen hemží. I já ti dnes ukážu jednu svou stránku, která je pro mě velká srdcovka.


Na Velikonoce se mi podařily vyfotit ruce mého taťky. Ruce, které nejsou nikdy složené v klíně, ale stále něco vytváří. Při pohledu na tu fotku jsem si vzpomněla na mé dětství. Úplně jsem se rozněžnila.  A takové fotky prostě v albu chceš a musíš mít, takové co v tobě vyvolávají vzpomínky, co tě zahřejou u srdce.


Kit Rozkvetlý den se mi pro tuto příležitost hodil perfektně. Konečněěěě kit co je i pro chlapy. Ty barvičky, k černobílé fotce jako dělané. Dokonce jsem použila i kytičky.


Tentokrát jsem trošku fušovala do řemesla Denči a dala se na vyšívání. Inspirovala mě k tomu taťkova károvaná košile, a taky jedna z kartiček z kitu. Nejprve jsem si vše načrtla podle pravítka tužkou a udělala dírky šidlem. Pak už jen vyšívala. Úplně jsem zapomněla jaký relax to je.


Layout není nijak složitý. Navrstvila jsem na sebe několik kartiček, které jsem před tím zdrsnila ničítkem papíru.  


Nadpis jsem vyrobila pomocí razítkovací abecedy, která je ve stejném fontu jako je kit. Každé písmenko jsem obtiskla na bílou čtvrtku, vystřihla a pro efekt nalepila na pěnové čtverečkyPak už jsem doplnila jen kytičky a nálepku. Už zbývá jen journaling.


Kit je opravdu krásný a já se chystám ještě určitě na pár stráneček. Ty duhy mi nedají spát.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover