úterý 25. dubna 2023

Rozkvetlá inspirace z PIKNIKU NA LOUCE / ANNIE

Krásný den, dnes jsem si pro tebe připravila další inspiraci z kolekce Piknik na louce. S touto kolekcí se dá opravdu kouzlit. Pojď se mrknout, co jsem vyčarovala tentokrát já.

Ukážu ti dvě stránky 9x12. Tento formát mě opravdu baví čím dál tím víc. Obě stránky jsou z víkendového výletu do Hustopečí, kde jednou za rok rozkvétají mandloně. A to je teda podívaná. My jsme byli letos poprvé. Chtěli jsme se vyhnout davům lidí, a tak jsme přijeli až v neděli odpoledne. To zrovna pršelo a bylo zamračené. No parádička. Hodinu jsme strávili v autě, než přestalo. Nakonec jsme se ale k mandloním dostali a dokonce jsme zvládli pár fotek, takže šup s nimi do alba. A já si dala mandlové kafe.


První stránka, jedna fotka. Parádní puffy abeceda na titulku. Na bílou čtvrtku  jsem nalepila růžovoučký papír a acetát z kolekce. Doplnila jsem speciálním papírem od Amy Tangerine, který mám od holek už pár let a teď jsem ho konečně použila a nebála se rozstříhat, vuaa. Někdy je to o nervy, ale prostě člověk se nesmí bát a jít do toho, nemá cenu si něco pořád šetřit. Pak se klidně může stát, že už to není „in“ nebo že ti zbytečně leží na dně šuplíku.


Vyzkoušela jsem nové razítkové barvy od Rangeru a taky datumovku. Přidala nálepku a pár cákanců pomocí Brushpen od Ecoline a voala.

Druhá stránka je inspirovaná sketchem s březnové scrap párty a trošku i mým zadáním dubnové challenge.

Sketch jsem jen pootočila a místo kol jsem nasázela sekvenci fotek mých dvou rarachů. Fotky jsou nakolážované a vytištěné na tiskárně Canon Selphie. Tiskla jsem 8 fotek na jednu 10x 15. A pak 2 na 10x15.

Na bílou čtvrtku jsem navrstvila pásky ručně trhaných barevných papírů a fotky pak doplnila nálepkami kvítků. Je super, že je jich na archu tolik. Použila jsem všechny.

Pod větší fotku jsem použila washi pásku. Zelená abeceda je pak ze staršího kitu Jaro je tady, najdeš tu. Text jsem tentokrát napsala na vellumOpět jsem přidala cákance, tentokrát tuží.

Tvořit podle sketche a challenge je zábava, tak se určitě přidej. Do dubnové challenge se můžeš stále zapojit. Moc se těším na tvé výtvory. 

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover