pondělí 17. dubna 2023

ROZKVETLÝ DEN a stránka v sešitě / ALENA

Krásný den, venku je to duben jako vyšitý. Minutu sluníčko, minutu déšť, pak kroupy a pak zase sluníčko. Nebo aspoň u nás. Na stole už mi nějakou dobu leží nový kit od Lucky Šindelkové Rozkvetlý den. Rozhodla jsem se po delší době vytáhnout sešity od Heidi Swapp Scrapbooker, do kterých zaznamenávám fotky z roku 2021. Jsou to sešity s čistými stránkami o něco větší než A5, které následně můžete dát do tohoto alba. speciální drátkovou vazbu.

Většina roku 2021 už se u nás točila kolem miminka a tak většina fotek, které mi chybí v sešitě je miminkovská. Vlastně některé ty fotky scrapuju víckrát. Sem do sešitu, do velkého 9x12 alba, které bude asi jednou  Apolenky a pak mám pořád v plánu dvě malá 4x4 albíčka pro babičky.

Z května toho mám hotového minimum, a proto dneska vyhrál jeden malý jednodenní spící drobek. Na Big Shotu jsem si vyřezala z fotky a kartiček visačky. Rozmístila je cik cak na stránku. Vzala pár výseků se samolepkami z kitu a bylo hotovo. Samozřejmě mi to trvalo déle, než bych čekala, ale vy už výsledek vidíte a tak ho klidně dejte na váš formát. Ať už stejně nebo s úpravou a další stránku máte hotovo. Já už teď  jedu “složité” stránky výjimečně. Je pro mě důležitější mít něco nalepeno.

Žádný popisek jsem tentokrát nepsala. Nemám k tomu, co dodat. Fotka se mi jen líbí a chtěla jsem ji mít v albu. Zvažuji jen zapsání času. Poslední dobou jsem si tohle malé info celkem oblíbila. Dost to totiž dokreslí atmosféru fotky. Píšete i čas pořízení fotky?

Dejte vědět, jak se vám kit líbí a těším se na nějaké vaše projekty! Mějte se krásně a užívejte jara. Moje nej roční období!

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover