úterý 4. dubna 2023

Challenge duben 2023: STEJNÁ FOTKA TISÍCKRÁT JINAK

Ahoj všichni milovníci papíru, je tu nový měsíc a s ním i další zadání challenge. Minule si na vás Denča vymyslela stránku doslova „jak vyšitou“ a poradili jste si skvěle. Takže se můžeme pustit do dalšího projektu.  Tentokrát si trošku odfrkneš, stačit ti bude jedna fotka, kterou použiješ na stránku vícekrát. Nebo taky sekvence fotek, kterou jsou si velmi podobné.


Nevím jak ty, ale já se někdy nemůžu rozhodnout, jestli je lepší fotka černobílá nebo barevná. Takže proč je prostě nedat na stránku obě. Nebo vyfotíš hromadu podobných fotek a nevíš, která je lepší.  Můžeš jich nalepit na stránku hned několik a věz, že to může být pecka. Podobnou challenge jsme tu už měli před lety, tak jsem zvědavá, jak si tentokrát poradíš.

TÉMA: Stejná fotka, tisíckrát jinak

JAK NA TO: Vytvoř projekt, který bude mít alespoň 2x stejnou fotku nebo fotky velmi podobné.  Velikost a barevnost fotek může, ale nemusí být stejná.

Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).


Svůj soutěžní projekt pošli do půlnoci 30. 4. 2023 na email atelier@paperoamo.cz  s předmětem CHALLENGE.  Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N  (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).

 VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 500 Kč

Vzorový projekt od Annie





Těšíme se na všechny soutěžní projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover