pondělí 22. května 2023

Jak na farebné fľaky a JARNÍ ZAHRADA / IVKA

Ahojte, dneska vás pozývam na narodeninovú party, bude to  inšpirácia na ďalšiu stránku z kolekcie Jarní záhrada

Ale kým sa  dostaneme k samotnému layoutu ukážem Vám ako robím farebné fľaky na mojich stránkách

Pripravím si pohár s vodou, štetec, akvarelové farby (nebo Ecoline Brushpen) a kúsok transparentnej fólie (ideálne zrecyklovať nejaký obal od minutého scrap materiálu).


Na fóliu pomocou štetca nanesiem trochu vody a pridávam farbu. Čím väčší fľak tým viac vody a farby pridávam. 


A prichádza tá zábavnejšia časť otlačit fóliu s farbou na papier. Je to vždy také prekvapenie čo z toho vznikne. Treba nabrať odvahu a vyskúšať to. Hlavné je nerozmočiť veľmi papier, odporúčam po každom nanesení farby "vysušiť" pomocou kuchynskej utierky. 


Fľakatý základ by sme mali a môžeme pokračovať ďalej. 


Tento krát som na layout využila pol kruhy (kruhová rezačka ideálny pomocník) od najmenšieho po najväčší som ich na seba navrstvila a proti sebe nalepila na stránku. 


Doplnila som pár výsekov, ktoré na párty stránke nemohli chýbať, nejaké samolepky a nápis z puffy abecedy a narodeninová stránka bola skoro hotová. Zostávalo prilepiť nejaké hviezdičky a na úplný záver čierne prskance



Snáď sa Vám stránka bude páčiť a aj vy sa pustíte do farebných fľakov. Pochváľte sa ako vám to ide. Ja sa budem tešiť zase na budúce. Krásny májový deň želám

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

4 komentáře:

Pin It button on image hover