úterý 16. května 2023

Dvě kolekce PIKNIK NA LOUCE a JARO JE TADY / ANNIE

Krásné květnové úterý.  Dnes tu pro tebe mám rychlou inspiraci v podobě Project life stránky. Ukážu ti, jak parádně se k sobě hodí dubnová kolekce Piknik na louce  a starší kartičková kolekce Jaro je tady. Pojď se mrknout.

Tyto dvě kolekce se krásně doplňují. Já si vybrala pro mé Project life album nejprve kartičky, pak je doplnila vellumovou čtvrtkou.

Vytvořila jsem si odklápěcí okénko a zároveň titulku pomocí razítka Veselé Velikonoce (takové to dvojbarevné vajíčko silikonové razítko od holek, ale v obchode už jsem ho nedohledala).

Můj tip – k vytvoření odklápěcího okýnka ti stačí o centimetr širší kartička, já si ji vytvořila seříznutím právě vellumu z page kitu. Přesah kartičky pak jen jednoduše ohneš a slepíš s kartičkou pod ní. Pokud chceš použít Project life kartičku, stačí přichytit pomocí washi pásky, anebo proužkem např. bílého papíru. 

Dozdobila jsem nálepkami a výseky z obou kolekcí a použila dvě abecedy. Vše krásně ladí.


Pokud mi při tvoření Project life alba zbydou fotky, lepím buď deníčky od Heidi Swapp , anebo si doplním můj hobonichi planner, který mi slouží, jak k plánování, tak jako deníček.  Kukni, ale nečekej žádnou velkou bombu. Je to vyloženě šup šup akce, hlavně že je zapsáno. Ideální když nestíhám lepit. Můžu potom v klidu dohledat zpětně co se dělo.

Úplně super jsou k takovému rychlému zdobení washi pásky, ale i nálepky a výseky. Krásně stránku doplní. Nemusíš přemýšlet a ještě využiješ i ty nejmenší zbytky např. kartiček.


A co ty? Máš některou z kolekcí doma? Určitě stojí za to, obě.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover