středa 19. července 2023

Letní nálada a HOST NA BLOGU / MÍŠA

Prázdniny jsou v plném proudu, fotky a vzpomínky nám přibývají a já mám velkou radost, že jsem dostala příležitost se s vámi podělit o mé letně laděné podmořské minialbum.

K papírovému tvoření jsem se dostala relativně nedávno, ale výroba minilab mě nadchla hlavně kvůli možnosti si hezky uchovat pár momentek, kterých máme plné telefony a jinak by možná zapadly. Takže když se mi podařilo udělat pár fotek dětí u bazénu, byla to skvělá příležitost konečně otevřít kit Letní nálada, do kterého jsem se zamilovala už před časem. Je překrásně barevně laděný a je pro mě takovým letním pohlazením po duši.

Rozhodla jsem se, že využiji efekt zatočeného skládání, kdy jsem si připravila největší obdélník v rozměru 11x22 cm a přeložila do čtverce. Každý další obdélník jsem zmenšovala tak, že výsledný čtverec měl vždy délku strany o 1 cm kratší. Celkem jsem jich použila 7. Lepila jsem je vždy na střed předchozího a pokud chcete někde nechat vyniknout papír bez fotky, je třeba si hodně hlídat orientaci dekoru. Člověk se v tom lehce ztratí.

Desky jsem si udělala pevné, takže vše hezky pevně drží. Zbylo mi pár fotek, které mi bylo líto nevyužít, tak jsem si na ně uvnitř na deskách ještě z kousku vellumu nalepila kapsičku.


Výsledné album jsem doladila nálepkami ze stejné kolekce, ale hlavně jsem z velké části rozstříhala čtvrtku Pod hladinou, protože všechny ty rybky a korály se mi tam přesně hodily. Otestovala jsem rovnou i nové vyřezávací šablony z kolekce Na cestě.

Pro oživení jsem na zadní stranu přilepila pár navlečených korálků, na přední stranu pár lososových flitrů a bylo hotovo.

Přeju všem krásné léto a budu se těšit zase na inspiraci od ostatních. Míša

Celé album si můžeš prohlédnout také na videu:

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

2 komentáře:

Pin It button on image hover