pondělí 3. července 2023

Stránka podle sketche - scrap párty červen / ANNIE

Ahoj, na začátku měsíce mám pro vás stránku z nového prázdninové kolekce NA CESTĚ. Stránka vznikla podle úžasného sketche od Mirky na poslední scrap párty před prázdninami, a pokud jsi nestihla, mrkni, určitě stojí za to.

Parádní sketch a parádní materiál.. stránka mi šla jako po másle. Jen jsem si sketch musela krapátko poupravit, protože pokračuju ve formátu 9x12. Na novou kolekci jsem se fakt těšila. Konečně jsem mohla nalepit fotky z našeho výletu do Rakouských Alp.


Sketch jsem celkem dodržela, myslím, jen jsem se neubránila a musela si střihnout do jednoho papíru a do čtverce nalepit ještě hory

Pak už jsem si jen hrála, nevím, jestli jde dobře vidět, ale použila jsem i acetátovou čtvrtku a navrstvila pod fotky. Cákance tuží nesměly chybět a po dlouhé době jsem i psala růčo


Anglické nebo české nápisy ty používám na stránce moc ráda a klidně dohromady. Joo tato stránka mě fakt bavila. Zkus ji taky.

Měj se krásně

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover