pondělí 11. března 2019

Kolekce NAŠE DNY / ALENA

Krásné pondělí, doufám, že jste si užili víkend naplno a jste připraveni na týdenní shon. Než začne, tak si ale můžete dát snídani či pauzové kafčo a přečíst si můj dnešní článek, ve kterém vám ukáži novou kolekci Naše dny, která byla představena během oslavy šestých narozenin e-shopu. 
 

Původně jsem měla v plánu ukázat vám něco jiného, ale nakonec jsem se rozhodla být aktuální a vytasit se s novou kolekcí. Přeskočila jsem pár nenalepených týdnů a vybrala si jeden, který mi zapadal do konceptu „Naše dny“. 
 
Celá kolekce je krásně jemná, ale to nikdy nejsou mé fotky a přesto jsem ji mohla použít, tudíž splňuje univerzálnost. Navíc, kdo by nemiloval odstíny zeleno-mentolové, tady fakt nevím, jak ji označit, ale všichni víme, že myslím tu pěknou barvu. 
 




Snažila jsem se na stránce využít vícero druhů ozdob, které kolekce nabízí. Moc se mi líbí dřevěné výseky se vzorem srdíček a všechny ty domečky a kytičky, sice jsem jich na stránce použila jen pár, ale to částečně z důvodu, protože se nehodily, ale spíše, protože by se mohly hodit někdy jindy. Klasika, syslení. 
 
Na abecedě se mi líbí, že obsahuje malá i velká písmena, sice jsem spíš ten typ na hůlkové písmo, ale občasná změna neuškodí. Na stránce jsem teda kombinovala oba typy, ale každý zvlášť. Nakonec jsem použila i smajlíky, u kterých jsem si zprvu říkala, proč tam vůbec jsou. Perfektně vykreslily náladu k daným fotkám. Vellumové samolepky jsem si nejdřív nalepila na papír a vystřihla, protože by mi na fotkách zanikly. Celkově jsem stránku moc nezdobila, vzhledem k počtu fotek by toho už bylo moc. Navíc mi chybí toner v tiskárně a tak omluvte absenci textu. 
 




 
Co na novou kolekci říkáte vy? Líbí se vám styl „hygge"?

8 komentářů:

  1. Ali super ❤️ krásne si to vymyslela a je to bomba 😘

    OdpovědětVymazat
  2. Máš to parádní, Alčo! ;) Hygge styl se mi líbí, jen to nedokážu nikdy v tak čistém stylu udělat. Prostě přidávám a přidávám, až je to někdy přeplácané :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to vetsinou taky tak delam. Jeste tohle a tohle...😂 ale tady mi to nejak neslo.

      Vymazat
  3. Krásná stránka! Tahle kolekce se moc povedla :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ali krásná stránka i fotky máš super sladěné ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee dekuji, Peto! 😂 ja bych ani nerekla, ze jsou sladene, ale jsem rada, ze to tak vidis..🙂

      Vymazat

Pin It button on image hover