čtvrtek 8. dubna 2021

Když KVETOU mandloně / PETRA

 Kit Už kvetou / duben 2021

Tak se nám to tu pěkně sešlo a dneska uvidíte třetí variaci na sketch Janičky S. v tomto týdnu! Začala Adélkav pondělí, pokračovala Jani B. v úterý. 


Sáhla jsem po novém kitu Papero Amo – Už kvetou.

Layout jsem, jak už bylo řečeno, skládala dle sketche z poslední scrappárty, jen jsem oproti originální verzi všechny čtverce přesunula na spodní okraj stránky. Podkladovou bílou čtvrtku jsem nejprve vytunila tuší a začala skládat čtverce. Střihla jsem jeden vzorovaný papír – Sunset a střídala jsem jeho rub a líc.

Na dva čtverce jsem použila ten nádherný vellumový papír. Jelikož nevlastním neviditelné lepidlo navellum (až bude skladem, hned beru!), papír jsem nelepila, ale přišila jsem ho na stroji. Obyčejná páska by totiž prosvítala a to se mi nelíbí. No a tahle vlaječka vznikla spojením kancelářské sponky, odstřižku papíru, malého výseku srdíčka a nehody při lepení…

Journaling jsem vepsala přímo do vzorovaného papíru. Doplnila jsem výsek a taky vystřihla jeden lístek z již zmíněného vellumového papíru.

Velký nápis KVETOU byl jasná volba. Když totiž kvetou mandloňové sady u nás v Hustopečích, je to krása a musí se to zdokumentovat!


A nakonec jeden zajoch! Stejně má Janička S. nejkrásnější sketche, že?! Mějte krásný den!

8 komentářů:

  1. Krásný, je supe, kolik variant stránek vznikne na základě jednoho sketche :) Do mandloňového sadu se už chystáme dlouho a nikdy nám to nevyjde, ještě kvetou? Má cenu tam o víkendu jezdit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj přesně tak 😊 Peti ještě kvetou, myslím, že tento víkend bude hraniční, ale asi byste to ještě stihli 😉

      Vymazat
  2. Moc krásná stránečka, ta se povedla. Na kyt se těším už je objednán. U nás v Liberci stále sněží, prší a je nějak nevlídno. Těším se na magnolie, zatím nekvetou. A u vás už odkvétají mandloně? To jsem ještě asi nikdy neviděla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji 😘 to počasí je opravdu aprílové, už aby se to zlomilo a bylo teplo 😊 magnolie miluju! Mandloně ještě kvetou, ale po víkendu myslím že bude hotovo... Tak třeba příští rok (když to půjde) si uděláte výlet k nám ❤️

      Vymazat
  3. Tak jsem byla zvědavá, kdo si první střihne do vellumu 😁 ať se inspiruju😉 Perfektní, Peti ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju 😘 je krásný, těším se, co vytvoříš 😉

      Vymazat
  4. Krásné, jemné a ty barvičky k sobě....

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover