čtvrtek 15. dubna 2021

Už kvetou v Happy Planneru / LEONA

Ahoj! Mám pro Vás další inspiraci z kitu Už kvetou. Tentokrát jsem sáhla po letošním Big Happy Planneru, a nalepila si jarně – zimně – velikonoční týden. Budu ráda, když se se mnou podíváte!


Týden jsem nerozdělila ani tak podle dnů, jako podle počasí – první půlka, určitě si to pamatujete, jak teploty vzrostly až k letním hodnotám. A pak přišel pátek a zima ... a Velikonoce.

U rodičů na zahrádce jsem si vyfotila záchvěvy jara. A fotku dozdobila kruhovým výsekem s nápisem a kytičkou.

Papíry, které jsem z kitu použila, je ten puntíkatý, strakatý a pestrobarevný (viz žlutá na protější stránce). A různě mezi fotky nalepila.

Napravo jsem původně chtěla napsat text, ale vešel se mi do jednoho okýnka, a tak jsem prostor zaplnila samolepkovými nápisy a ptáčkem z tohoto aršíku. Využila jsem i malou zelenou kitovou abecedu – babi mě i kluky v tom týdnu ostříhala. Už to opravdu chtělo holiče.

Pravá stránka. Přišla zima, natáhli jsme zpět zimní bundy, ale i tak vyrazili do přírody a na výlety.

Kluci si hráli zejména u babi na zahrádce, a tak jsem využila i zahradnické samolepky.

No a taky jsem zdokumentovala alespoň trochu z Velikonoc. Fotky jsem nalepila na již zmíněný žlutý papír.


A je hotovo! A jsem ráda, že mám zaplněný další týden v mém letošním prázdném Planneru! Budu se těšit na vaši kitovou inspiraci a snad se to počasí umoudří! Kde je to jaro??? 

Mějte se krásně

Leona

4 komentáře:

  1. Lei ten nový účes ti moc sluší 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Leonko, přidávám se k Pétě, vypadáš fantasticky ❤️ No A stránky v HP jsou už jak tradičně skvělé. Ráda bych si někdy prolistovala celý diář naživo 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Holky děkuji ❤️ řeknu to mamce, že kdyby chtěla přestat s léčením lidi, může je stříhat 🙂 a Mirko,v tom letošním tam není moc co listovat. Ale loňský ráda ukážu, ten je plnější 🙂

    OdpovědětVymazat
  4. Lei, stránky super, nevím kam dřív koukat 😍 Moc se mi líbí kytička v kolečku s půlkruhem nad nimi, je to super detail ❤️ Ke stříhání jen tolik, že to tiše závidím, já od září nic a už se ani na sebe nekoukám, abych se nelekla. 🙈😁

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover