čtvrtek 12. října 2023

PODZIMNÍ SVĚT a stránka do alba / ANNIE

Krásný říjnový den, dnes mám pro tebe konečně podzimní inspiraci. V neděli jsme si vyšli k večeru na procházku za naši vesnici a poštěstilo se pořídit pár moc pěkných fotek. A že se mi k nim parádně hodila podzimní kolekce PODZIMNÍ SVĚT od Silvie_Art, juu, hned jsem si musela slepit stránku.

Máš to taky někdy tak, že vidíš fotku, a hned víš, jakou kolekci použiješ? Já jsem si ho dlouho schovávala v šuplíku spolu s vyřezávacími šablonami z kolekce PIKNIK NA LOUCE. Konečně jsem mohla vše detailně prozkoumat a použít.

Jako základ jsem si vybrala papírloňského podzimní kolekce ČAS NA ČAJ a krásný růžový od Florileges.

Fotku jsem umístila doprostřed a jen ji podlepila šedou čtvrtkou. Uvařila jsem si kafe a točila kličkou Spellbinderu.

Pak už jsem si jen hrála a přesouvala kytky z leva do prava, až než jsem byla úplně spokojená. Hrozně jsem se těšila, že použiju i nějaké to zvířátko, kterých je v kitu spousta. Nakonec vyhrál skotačící pejsek, njn. Dalších pár výseků a jedna kartička. Stránka byla hotová šup rup. Nakonec přišlo i na razítka. Objevila jsem jedny hodně staré od Heidy Swapp, kde byla podobná kytička jako v kolekci. Člověk někdy najde opravdu poklady.


Tak co ty, máš už z letošního podzimu nějaké fotky v albu?

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

1 komentář:

Pin It button on image hover