pondělí 16. října 2023

ZLATÝ PODZIM a dýňová sezóna / IVKA

Ahoj všetci!


Myslím si, že aj keď to chvíľu trvalo, tak spolu s novou kolekciou ZLATÝ PODZIM konečne dorazila aj tá pravá jesenná atmosféra, na ktorú sme doteraz poniektorí čakali. 


Aký symbol pre vás predstavuje jeseň? U mňa sú to za posledné roky tekvice, bez tých si jeseňneviem predstaviť. A keďže ich v novom kite Lucka navrhla dosť tak som neváhala a hneď som sa doňho pustila



Základ stránky tvorí krémový papier z kolekcie Herbarium, na ktorý som nalepila odtrhnutý kus vzorovaneho papiera z bloku ZLATÝ PODZIM. Pomocou šablóny som si vyrezala 3 oblúky, ktoré som navrstvila na seba a navrch som nalepila fotku.


Na zdobenie som použila kombináciu výsekov BABÍ LÉTO a ZLATÝ PODZIM. Pridala som hlavný nápis, pár enameliek a jednoduchá jesenná stránka bola hotová. 



Verím, že sa vám kolekcia bude páčiť za mňa je dokonalá. Už teraz sa teším na tu záplavu jesennej inšpirácie o ktorú sa nezabudnite s nami podeliť. 

Užívajte si jesenné dni a ja sa budem tešiť na budúce


POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover