pátek 13. října 2023

Podzimní rámeček na fotku BABÍ LÉTO / ADÉLA

Podzim nás trochu napíná. Občas nám dopřeje nádherný slunečný den a někdy zamračenou oblohu a pořádný vítr. Ještě čekám, kdy se zabarví stromy do všech teplých tónů a já budu moct fotky kombinovat se všemi skvělými kity a papírovými sadami.  

Ale jediné, co je zatím jistota, to jsou kaštany. V Praze v parku není ani jeden, u babičky na zahradě je jich opravdu hodně. Moc nás baví vylupovat je z pichlavé slupky a ty ještě čerstvé a lesklé nosit v kapse a hrát si s nimi.

Inspirovala jsem se u Kathleen (@scatteredconfetti) a pro fotku z jednoho sobotního odpoledne jsem vytvořila prostorový rámeček.

Po stranách je harmonika a uvnitř ještě další dva rámečky s přilepenými lístky pro ještě větší využití prostorového efektu. Původně jsem chtěla vnitřní rámečky lepit jen v hraně a nechat je v harmonice rozepřené, ale pak jsem sáhla po lepící pásce a přilepila v ploše. Jsou proto trochu prohnuté, což mi nakonec ani nevadí.

Celý základ by mohl být jen ze čtvrtky, ale já chtěla mít i pevnější záda, tak jsem obalila kousek knihařské lepenky.

Díky harmonice se dá vše zploštit a klidně nacpat i do obálky a vytvořit tak super přání nebo malý dárek.

Přeji krásné podzimní dny.

POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:

Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover