úterý 17. října 2023

3D přání z kolekce BABÍ LÉTO / Míša

Ahoj holky! Věřím, že jsme teď všichni zaneprázdnění dlabáním dýní a pouštěním draků, ale snad si najdete alespoň chvilku i na nějaké to papírové tvoření! Já tu mám pro vás dnes opět jednu přáníčkovou rychlo inspiraci.

Podobné přání jsem shodou okolností dělala i loňský podzim, jen z kolekce Čas na čaj. Tentokrát jsem sáhla po kolekci Babí léto a hrozně jsem chtěla zkusit věnec.

Základ na přáníčko si vyrobíte velmi snadno. Budete potřebovat papír o rozměrech 21 cm x 15 cm. Na delší straně si následně odměříte a naznačíte 3,5 cm, 7 cm, 14 cm a 17,5 cm a v těchto místech narýhujete. Na základ pro věnec jsem pak potřebovala dvě kulaté vyřezávací šablony, jednu větší a jednu menší, abych si mohla na Big Shotu vyřezat kruh, na který jsem následně lepila papírové výseky z kolekce Babí léto. Nesměl chybět žalud ani ty roztomilé hrnečky! 

Základ přáníčka si samozřejmě polepte papíry dle vlastního výběru. Nakonec přilepte hotový věnec, nezapomeňte přidat nápis a je hotovo. Celé přání je prostorové a velmi efektní, ale zároveň připomínám, že se vleze do klasické čtvercové obálky. 

A já vás teď neofiko vyzývám, pojďte si vytvořit taky nějaký papírový věnec! Na přáníčko, na stránku do alba nebo jen tak doma na ozdobu? No proč ne! Těším se , že se o vaše krásné výtvory podělíte na Facebooku ve skupině RODINA Papero amo nebo na IG s #paperoamo :-)



POUŽITÝ MATERIÁL A POMŮCKY:
Pokud některý materiál nebo pomůcka není skladem a ty ji nutně potřebuješ, nevěš hlavu! Dej si hlídacího psa. Jakmile to bude možné objednámenaskladníme a emailem tě informujeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover