úterý 11. srpna 2020

Kit U vody v Happy Planneru / ALENA

Krásné srpnové úterý. Mám tu dneska pro vás inspiraci z letního Page kitu U VODY. Mám tu jednu stránku v Happy planneru a jeden layout. Všechny fotky jsou z jedno týdne, potažmo z víkendu, kdy jsme byli (já ne) sjíždět Lužnici a užít si komáry na jihu Čech. 


Nejdřív týdenní přehled. S hrůzou jsem si uvědomila, kolik týdnů mi chybí dolepit a kolik journaligu mi chybí už i u nalepených týdnů. Daň za psaní na PC. Takže jsem jeden den sedla a snažila se dopsat všechen text od dubna. No můžu vám říct, že to bylo dost složité. Asi bych si ho měla sepsat každý týden v neděli. Jenže k tomu se asi těžko dokopu. Nenalepených týdnů začíná být víc než těch nalepených a já začínám chytat stres. Potřebovala bych aspoň tři dny jen na lepení. Takže doufám, že vlastně někdy bude zase pršet :D. Chápeme. No ale zpět k dnešní ukázce. Je to ten nejvíc nejaktuálnější týden, co jde. Prostě víkend u vody, na vodě, v bazénu, sluníčko - ideální kombinace na to použít Lucky kit. 

Stránku jsem ladila do modré a zelené s pár detaily žluté. Sice se mi tam vecpala i trocha růžové, ale nebyl to úplně záměr. Na pomoc jsem si vzala malou modrou abecedu z kolekce Léto u moře ,která skvěle ladí. Protože mi nezbylo moc místa na journaling, rozhodla jsem se ho umístit do pruhu, který je v diáři označen Notes. Mám ho už napsaný, ale nedostala jsem k tomu ho vytisknout, tudíž si ho musíte představit na velkém modrém pruhu papíru. Doufám, že se mi tam vleze, je toho celkem dost, což se u mě moc často nestává. 

Tady jsem si trošku propašovala pár samolepek z tohoto a tohoto archu o scrapu. Které u fotky „bordelu“ musely být. 

Jinak jsem si dovolila odlehčit stránku třemi filling card, kde jsem použila boží výseky z kitu. 

Druhá stránka je na fotky bohatá. A to jsem tři dala na samostatný layout. Když se jede na víkend pryč, je z toho fotek vždycky plno. Ale nechce se mi z toho dělat samostatná alba, protože to by bylo zase chudé. Fotku stanu jsem dělala záměrně, abych využila ten zelený stan z tohoto archu z kolekce Z lesa, ze stejného je i ohýnek. 

Kvůli množství fotek jsem si musela vypomoct odklápečkou. A rovnou přes tři políčka. Když už, tak už. Na tohle je Page kit super. S třicítkovými stránkami je o něco víc možností než s kartičkami, ale umíme si poradit za každé situace. Na zvedací část jsem umístila jeden ze samolepkových štítků, a tak se nemusí sahat na fotky. 


Na stránce jsem kromě frázových samolepek z kitu použila i průhledné z loňského My life kitu, které létem jen srší. Stránku jsem nakonec doladila jen pár výseky kytek, aby se propojila s vedlejší. 

A teď layout. Asi nepřicházím s žádnou novinkou a věřím, že každého, kdo viděl ten papír s vlnami, napadlo, že je vystříhá a plasticky využije na stránce. Mě nevyjímaje. Fotky, jak naše parta sjíždí Lužnici, dostaly výsadu v podobě samostatného layoutu a tady ho máte

Spodní vlnu jsem podlepila 3D lepící páskou, fotky rozmístila tak, aby některé jakože vykukovaly z vln. Ozdoby jsem rozhodila, jak se mi zrovna líbilo. Žádné velké přemýšlení. Nakombinovala jsem hlavní text z výseku a chipboardu a ten vedlejší umístila do vln. Jen se obávám, jak ten Happy planner postupně kyne, že ani ty největší disky nebudou stačit. 

Výsek potápěčových nohou jsem si nemohla odpustit, protože kamarád ještě nenasedl na loď a hned skončil celý ve vodě. Jako kdyby Lucka tušila, že něco takového se mi bude hodit. Jako poslední pár enamelek, které jsem se rozhodla vypotřebovat. 

Doufám, že jsem vás navnadila na scrapování aktuálních (nebo loňských) letních dní a těším se až se pochlubíte na IG nebo FB. Mějte se báječně. 

14 komentářů:

  1. Ali toto je parada, ja kdyz vidim ten tvuj happy planner, tak si rikam, ze se do nej pristi rok asi taky vrhnu... fakt nadhera:-) A ten zatoceny text ve vlnkach aach. Jinak ja o skluzu uz ani nemluvim, haha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsem zvědavá! Na teambuildingu si ho budeš moct osahat! ❤️

      Vymazat
  2. Alco s tím skluzem trochu sazim na podzim. Jako z léta nemám nalepene nic, furt jsem jinde než doma. Každopádně stránky máš parádní ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Stránky jsou super, fakt je ten happy planner lákavý :) O skluzu ani nemluvím, z letošního roku nemám téměř nic...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele je to takové osvěžení stereotypu..😍 mně se asi nejvíc líbí ty layouty v diskách..😂

      Vymazat
  4. krasa. ta stranka nema chybu. vlnam sa neda odolat. ten papier si este musim doobjednat ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektní stránky ❤️ ano, taky už mám rozstříhané vlny 😅😅😅 a ano, už aby zapršelo, ten skluz je děsivý 🤣🙈

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover