pondělí 17. srpna 2020

Stránky od moře z kitu U VODY / PETRA

Krásné pondělní ráno! Dnes mám pro vás nachystanou další dávku inspirace ze srpnového Page kitu. Musím se přiznat, že papíry na mě byly kapánek divočina, ale najdou se mezi nimi i umírněnější kousky, takže se s nimi nakonec pracovalo parádně.

První stránka je podle sketche z poslední čtvrteční lepící párty. Byli jsme zrovna na dovolené, kde jsem s sebou měla jen minimum věcí, takže jsem si ho splnila až teď. Fotky jsem vybrala právě z oné dovolené. Lucinka byla poprvé u moře a moc se jí to líbilo… 

Na bílou strukturovanou čtvrtku jsem nejprve udělala cákance růžovou fixou a potom tuší. Na takto připravenou čtvrtku jsem nalepila nastříhané pruhy s třásněmi. Ty jsem musela prošít, to je jasný! Fotky jsem podlepila černým papírem z kitu. Nakonec jsem dozdobila jen visačkou vystřiženou z papíru a výseky.

Ještě přidám tip na třásně. U těch vrchních se mi hned u první stalo, že po zastřižení na velikost stránky mi koncové třásně odpadly. Proto jsem potom každé třásně, které byly na kraji papíru, celé podlepila oboustrankou, takže zůstaly na svém místě, i když jsem vrchní díl, který je drží, odstřihla. 

Na další stránce jsem vytvořila vlny, které jste mohli vidět už i u Alči. Jak už bylo řečeno, ten papír si o to prostě říká! 

Taky jsem si chtěla vyzkoušet ohnutý roh, což je zadání srpnové challenge od Adélky (najdete tady). Trochu journalingu jsem vměstnala do štítku z minulého duhového Page kitu. Ostatně, zjistila jsem, že celá kolekce Duhové dny se k těm papírům perfektně hodí… Na boku jsem stránku ještě prošila, to bych nebyla já, že!

Zdobila jsem výseky, samolepkami a po dlouhé době jsem sáhla i po hřebíčcích a enamelkách.

Poslední stránka, kterou vám dneska ukážu, je plná koleček. Výseky a samolepky doplňující kit si o to prostě říkaly a já mám ty kolečka tak ráda! Takže jsem neváhala…

Nejprve jsem celou stránku opět pocákala tuší, to už začíná být taky moje vizitka… Potom jsem na Big Shotu vyřízla fotky i papíry do kruhů. Vyzobala jsem barevně laděné výseky a všechno to začala skládat na čtvrtku. 

Přesouvání a šoupání bylo nekonečné, ale nakonec jsem se došoupala ke zdárnému konci a celé jsem to mohla opatrně nalepit. A až při psaní článku jsem si uvědomila, že jsem zapomněla něco přišít!!! :D
Pro dnešek je to všechno, mějte krásné léto!

5 komentářů:

  1. Krásná inspirace a moc hezké fotečky👍👏 holčičky si to u moře krásně užívaly. Pěkné😉

    OdpovědětVymazat
  2. Super stránky, Peti! A holky jsou úžasné modelky ❤

    OdpovědětVymazat
  3. mas to nadherne. uplne najviac su tvoje krasne dievcatka. barunka je tvoja 1000 percentna kopia ♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover