čtvrtek 27. srpna 2020

Inspirace z kitu U vody / LEONA

Ahoj! Tento měsíc naposledy vám i já ukážu inspiraci ze stále aktuálního page kitu U vody. Tento kit mě oslovil na první pohled. Ty barvy!  A žádná záplava růžové!! Slepila jsem opět takovou všehochuť, tak budu ráda, když se se mnou podíváte.


Tentokrát začnu bráchovskou 6x8 stránkou. Toto album stále patří mezi mé top, dostanu se k němu sice jednou za čas, ale takhle aspoň vidím, jak mi ti kluci rychle rostou.

Na 6x8 stránkách obvykle nevymýšlím žádné složitosti a zrovna této pracovně říkám „desetiminutová“. Opravdu byla slepená vcukuletu. Na pomoc jsem si vzala černou čtvrtku s tygrem. Tygra jsem nechala pro možné další použití a seřízla na požadovaný rozměr. 

Pak už to šlo ráz na ráz. Mřížka, to je jistota v každé situaci. Vzala jsem bílou gelovku a pravítko a nakreslila čáry a lá falešné prošití. Ano, šít jsem mohla taky. Ale zaprvé jsem v tomto tak trochu líná, a když se mi opravdu nechce, tak nevyšívám. a za druhé nejsem Janča B. No viděli jste ty vlny? Pokud ne, mrkněte tu.

Když jsem měla takto hotový základ, vytiskla jsem si dvě malé čtvercové fotky a dozdobila. Velký nápis jsem měla vybraný dopředu.

Zbytek zdobení jsem použila sem tam chipboard, lístek, citrón, samolepku s nápisem. Hodně parády udělá použití 3D lepící pásky. Tou jsem podlepila ťapky, jednu fotku a velký nápis.

Stránku jsem doplnila i krátkým popiskem a datem, opět za použití bílé gelovky. A je hotovo. Desetiminutová…

Další, co jsem slepila, je týden do mého Planneru. Řeknu vám, že v něm mám pěknou letní díru. Toto je vlastně jediný slepený týden z léta. Ale dlouhé zimní večery to jistí, tím se uklidňuju.

Fotek jsem v tomto týdnu měla vybraných tak akorát, a nemusela jsem dlouze spekulovat, co kam nalepit nebo nejhůř, vyřadit.


Z papírů v kitu jsem vybrala vlny, růžovou (i když proti ní často protestuju, je pravda, že to celé oživí) a světle modrou vodní.

Jednu vlnku jsem vyřízla pro efekt a doplnila samolepkami.

Na pravé stránce jsem vytvořila odklápěčku, úplně jednoduše pomocí této přelepky, holky zas určitě naskladní. Nahoru jsem pro snadnější otvírání použila výsek citrónu.
Jediné, co jsem použila, a v tomto kitu nenajdete, je malá tmavě modrá abeceda z loňského page kitu.

Na stránkách v planneru mám ráda velké nápisy, a tak jsem použila hned dva, vlevo i vpravo na stránce

Zbytek zdobení už je sem tam kytka, kolečko, samolepka, chipboard…
A jak je mým zvykem, anglický nápis dole na stránce jsem přelepila, tentokrát kouskem barevné čtvrtky z kitu a foťáčkem.
A jako poslední vám dnes ukážu 8,5 x 11 stránku. 

Vždycky obdivuju stránky plné vyříznutých koleček. Já si je teda bohužel na velkou stránku vyříznout za pomocí strojku nemohu, a tak jsem na to šla od lesa. Vzala jsem si nejmenší rozměr, který se do strojku (Big shot) vejde, to je 6x8, a do bílého papíru v tomto formátu jsem si několik koleček různých velikostí udělala.

Takto nachystaný menší papír jsem dala na 8,5 x 11 světle modrý. A začala zdobit. Některá kolečka jsem podlepila vzorovaným papírem.

A zbytek jsem dozdobila. Velkým nápisem léto, citronem, větvičkou, proužkem barevného papíru… 

Cosi se mi to celé nezdálo, ten holý levý horní roh mi tam neseděl. Tak jsem ho přehnula a dozdobila foťáčkem.

Ještě teda doplním, že bílý papír je nalepený opět 3d lepící páskou.
A to je dnes ode mě vše. Pokud jste do kitu ještě nestřihli, teď už určitě nastane čas. Léto se blíží k závěru a vy máte určitě spoustu fotek od vody ke scrapnutí. Tak se pak nezapomeňte pochlubit! Třeba v naší facebookové PA Rodině, nebo na instagramu s hashtagy  #jeduvpapiru a  #paperoamo.
Krásný zbytek léta!
Leona

9 komentářů:

  1. Teda, Leo, že ti kit sedne, bylo jasné, ale i rak jsi zas vymyslela další level! Moc krásné stránky 😍😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná inspirace, krásné stránky. To se mi moc líbí👍☀️😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Irenko děkuji 🙂❤️ mám radost, že se ti inspirace líbí

      Vymazat
  3. Leonko, nádhera veliká, ta černá stránka nemá chybu ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko moc děkuji, ta černá se i mě líbí nejvíc ❤️

      Vymazat
  4. Parádní nálož inspirace, moc ráda se přijdu znovu pokochat:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mřížku musím vyzkoušet, vypadá skvěle! Krása ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover