pondělí 10. srpna 2020

Album 6x8 Z lesa / LEONA

Krásné pondělí! Věděla jsem, že album z loňské dovolené na Slovensku nemám dělat začerstva (teda, ne že by se mi to někdy povedlo). Holky letos přišly s krásnou kolekcí Z lesa, která mi doplnila jeden ze starších my life kitů. Na stole se mi pak objevily naprosto úžasné materiály, skvěle se hodící k našim fotkám a byla radost lepit. Pojďte se se mnou na album podívat!


Už dopředu jsem věděla, že použiju formát alba 6x8. Jednak mám tento formát velmi ráda, kapsičky do alba jsou v mnoha provedeních a v neposlední řadě tam nádherně pasují TNkové papíry, které najdete v kolekci Z lesa. 
Na začátek jsem právě jeden tento papír použila a dozdobila jej vyříznutým kruhem z PL kartičky ze zmíněného kitu, ptáčkem a abecedou. Malé abecedy jsem v albu používala právě ty z kolekce Z lesa, hnědou a světlezelenou.

Původně jsem si myslela, že z druhé strany papíru natisknu text. Ale měla jsem tak trochu strach, že se mi to nepovede a papír zničím. Tak jsem si text vytiskla na jiný papír, ten jsem rozstříhala, nalepila a dolepila různými samolepkami, výseky nebo nápisy.

Následuje kapsičková stránka.

V albu jsem na větší nápisy použila jednu starší černou abecedu, jednu z prvních, kterou jsem vůbec u holek koupila. 

Zde opět TNková stránka s popisem. Tady jsem text vytiskla na PL kartičku se zeleným károvaným vzorem a moc se mi to líbí.
Kruhy, ty já můžu, a tak jsem je použila vlevo na papíře…
…i vpravo v kapse.
Jedny z nejlepších ozdob jsou ty průhledné samolepky s ťapičkami a stopami. Tady jsem je nalepila jednak vlevo na kartičky a pak taky vpravo na vellum
Konečně jsem naplno využila svou tiskárnu a v albu použila pár fotek ve formátu TN papírů. V albu to vypadá opravdu skvěle. Tuto fotku jsem schovala do vellumu. 
A když se otevře, najdete tam vytisknutý text.
Z dovolených obvykle schovávám každou účtenku, papírek, sáček. A tady se zrovna jeden hodil, vložila jsem do něj vstupenky.
Následuje kapsičková stránka čtvercového typu. Do jedné kapsičky jsem nic nevložila, jen jsem ji dozdobila průhlednými samolepkami.
Ty velké fotky jsou teď moje nejoblíbenější! Stačí vytisknout, malinko dozdobit a udělá to velkou parádu!
V My life kitech jsou jedny z mých nejoblíbenějších kartiček ty s károvaným vzorem. Mám dojem, že ty vypadají dobře kdekoliv.
Další TNkovou stránku jsem doplnila vellumem s vyříznutým kolečkem. 
Tady opět vytisknutý text. Budu to asi takto praktikovat častěji, protože se opakuji, ale toto taky udělá velkou parádu.
Některé kartičky s nápisem není potřeba ani doplňovat ničím jiným než správnou fotkou…
Po kapsičkové stránkce následuje opět série TNkových papírů. Papíry s nápisy jsem rozstříhala, a čtverce a obdélníky pak v albu různě používala.
Tady je pravda, že jsem se odhodlala a z druhé strany vzorovaného papíru jsem vytiskla text. Ale pozor, ne že bych najednou byla tak odvážná, ale v mezičase výroby mi přišel od holek balík a já si objednala TNkové papíry z kolekce Z lesa do zásoby.
Následuje opět velká fotka doplněná ne jinak než kruhy. Mezi fotkou a papírem jsem nechala místo a vložila do ní visačku s dvěma fotkami.
Na závěr alba jsem vložila obálku, dozdobila ji zvířátky, nápisy a stromy a do ní vložila různé mapky, pohledy nebo vstupenky.
A je hotovo! Ještě zmíním, že dírky na papírech a velkých fotkách jsem vždy doplnila zpevňujícími kroužky pomocí této raznice.
Z alba mám opravdu radost. Pokud budete chtít, mrkněte na video. Přeji vám nádherné léto, a pokud si najdete i v tomto krásném počasí chvilku, tvořte. Třeba alba z minulých dovolených. A pak se samozřejmě pochlubte v naší PA facebookové rodině.
Leona

12 komentářů:

  1. Krásny album a veľa inšpirácie. Ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc děkuji ❤️ jsem ráda, že se líbí i vám 🙂

      Vymazat
  2. super to máš. velmi krásne a inspiratívne.

    OdpovědětVymazat
  3. Lei, to je pecka 😍 Ta kombinace velkých a TNkových stránek je úžasná... a velum a pytlíček, no krása prostě 😁❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru moc děkuji ❤️ no vellum je prostě vellum, a takové blbustky z dovolených do alba prostě patří 🙂

      Vymazat
  4. Lei nadhera, krasne jsi si vyhrala:-) moc se mi libi ty ruzne formaty

    OdpovědětVymazat
  5. Leonko, to je nadhera velika. K tem fotkam z Tater se to hodi uplne mega ❤️❤️❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko děkuji. Na dovolené z hor je to naprosto ideální materiál 🙂

      Vymazat
  6. Boží album ❤️ moc se mi líbí použití vellumu jako kapsa s textem a i to s tím okénkem je super nápad 😊 a střídání velkých fotek a stránek, super prostě ❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover