pátek 14. srpna 2020

Scrapbookové stránky z kitu U VODY / ANNIE

 Ještě než odjedeme s rodinkou na dovču, mám tady pro tebe letní inspiraci z červencového kitu U VODY.  Kit je opravdu krásně letní a dá se použít jak na stránky u vody, tak na výletování do hor. I moje první stránka je od vody. Hned jsem šáhla po jemně modrém papíru a taky tomu s vlnkami. Měla jsem nápad asi jako zbytek DT - a to vystřihnout a navrstvit vlnky na stránku. 
Nemohla jsem se dočkat, až si pohraju s výseky a chipboardy, ty jsou parádní. Navlekla jsem je na nitku a umístilo na levou stranu. Doplnila jsem enamelkami a taky flitříky. 
Fotky jsem nijak nepodlepovala, přišlo mi, že se toho na stránce děje už dost. Doplnila jsem jen ručně vystřihlou visačku, velký nápis „u vody“ a taky chipboard „moře nám nechybí“. Je pravda, že v této nejisté době, kdy se vše mění ze dne na den, člověk raději zůstává doma. My máme tu velkou výhodu, že můžeme na chatu k přehradě.  V létě jsme tam prakticky pořád. No ale stejně jsme to nevydrželi a k tomu moři vyrážíme. Holt slaná voda je slaná voda.
Ke stránce jsem jako obvykle přidala i jednu kapsovou. Mám doma tento zvláštní formát a původně má být opačně. Já ho otočila vzhůru nohama, protože mi to víc pasovalo. Ano fotky budou vypadávat, říkáš si. Já kapsy posichruju lepícím kroužkem  a nebo se dá zatavit strojkem FUSE.
První kapsa patří journalingu a dvěma fotkám Charlieho. 
Doplnila jsem jen dřevěný nápis. Super rychlé.
Další kapsa je tvořená papíry, které jsem použila na předešlé stránce, aby se oba projekty propojily. Jak jsem se dušovala, že psa do postele nikdy… no nikdy neříkej nikdy že. Tady je důkaz v podobě koláže. Manžel ráno neváhal a pořídil foto důkaz. 
Poslední stránečka je holčičí. Použila jsem růžovou část z jednoho papíru z kitu a nalepila nás holky. Moc se mi líbil nápis „jen tak“ Tak jsem ho jen tak nalepila. Ještě jsem doplnila dřevěný výsek, malinký nápis „super den a plavací kruh“. Hotovo.
A jestli jsi dočetla až sem, mám pro tebe jednu fakt retro stránku. Nás všechny napadla určitě stejná myšlenka a to, co s tygrem? Papír je to naprosto úžasný, stačilo by zarámovat. Napadlo mě jej použít do HP jako rozdělovač, někde na instagramu jsem viděla dokonce vytvořený deníček. Nebo by šlo jej vložit jen tak do alba jako úvodka pro další půlrok. Hlavou mi vířilo mnoho nápadů. 
Nakonec jsem se hecla a řekla si, že slepím klasickou stránku 12x12. Pomohla mi k tomu jedna skoro 10 let stará fotka z oslavy narozenin a písnička z filmu Rocky, Eye of the tiger od Survivor. Musím tě upozornit, že je to fakt retro, nečekej žádný clean and simple stajl. 
Z kitu jsem použila papír a jednu nálepku. Jinak jsem musela šáhnout do zásob a vytáhla abecedu a nálepky z kolekce Wild Heart. Fotku jsem podlepila obyčejnou špilkou a pěnovkou a zavěsila ji na růžový hřebíček pomocí provázku.
Journaling jsem psala bílou gelovkou. Nakonec velký nadpis (ano chybělo mi E, tak jsem tam vlepila místo něj srdíčko) a pár cákanců akrylovou barvou. Snažila jsem se o stejný odstín, jakou má tygr, je malinko narůžovělý. 
To je ode mě pro dnešek vše. Pokud jedeš nebo už máš dovču za sebou,tak se moc těším na tvé prázdninové  tvoření. Nezapomeň se pochlubit na našich FB stránkách nebo instragramu. A zkus i tygra. Já jdu zabalit své lepení do auta, a budu doufat, že na Jadranu bude prostor i na scrap. 

4 komentáře:

  1. máš to krásne. vy ste proste úžasne fotogenická rodina. neuveritelne ♥ tyger je boží ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné, no a hafík, ten je nejfotogeničtější člen rodiny :-) - k zulíbání ! Moc pěkně sladěné.

    OdpovědětVymazat
  3. Superrrr👍👍👍 a ta stránka s tygrem, ta je boží! Jsem si říkala kdo první se do ní pustí🤔😉

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem si říkala, jestli se najde někdo, kdo použije tygra 😅 stránka je pecka a i ostatní se mi líbí, Charlie je ňuňa😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover