čtvrtek 13. srpna 2020

Scrapbookové stránky z kitu U VODY / IVA

Krásný den milé holky,
dneska mám pro vás dva layouty s novým kitem. Stejně jako Alča v úterý jsem si i já nachystala ty nejaktuálnější fotky. Jelikož je kit letní a “vodní” využila jsem toho, že o víkendu bylo opravdu krásné počasí a my jsme konečně mohli nafouknout na zahradě bazén pro holky. A jako správná scrapařka jsem si mnula ruce jaké užasné fotky budu mít ke kitu.

Tentokrát jsem stránky pojala celkem jednoduše a byly hotové za pár minut. U první stránky jsem do horní části stránky vodovkami vytvořila pár cákanců. Proto jsme na samotné lepení už neměla moc prostoru. Fotku jsme si umístila vpravo dolů, podlepila dvěma visačkami z kitových papírů a z kytičkových výseků si vyrobila cluster.

Vlevo dole mi vyzbylo prázdné místo, kam jsme chtěla nějaký větší nadpis, tak jsem si ho napsala ručně. Pak už jsem jen sem tam nalepila kruhové samolepky a chipboardy. Jako podkladovou stránka mi posloužila kontrastní černá, ta která má z druhé strany vlny.


Na druhou stránku jsem si vybrala fotku holek, jak plavou v bazénu. Lucka v kitu použila kruhové samolepky a chipboardy, inspirovala jsem se  a já si různě velké kruhy nakreslila na dolní okraj stránky. Evokovalo to ve mně bublinky ve vodě. 


Tentokrát jsem si z kitu vyloupala plavací výseky a vše, co se týkalo vody. 
Ty velké nápisy jsou úžasné.


Ty moje bublinky už jsem jen zkrášlila chipboardy, samolepkami a enamelkami. A stránku jsem podlepila modrou čtvrtkou vodní hladiny.

Snad jsem vás alepsoň trošku inspirovala a také si do nového kitu střihnete a ukážete nám svoje krásy. Přeji krásný den a tvoření zdar.
Iva

3 komentáře:

  1. Moc krásná inspirace, to se mi líbí👍 Včera mi přišel krásný balíček na tvoření. V sobotu se moc těším, jak si něco krásného také vytvořím🤗😃

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty bublinky jsou teda TOP !!!

    OdpovědětVymazat
  3. Bublinky jsou parádní 😉 kytičky s lístečky jsem zatím nepoužila, ale asi je taky shluknu 😁❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover