pátek 21. srpna 2020

Scrapbookové stránky z kitu U vody / MIRKA

Krásný pátek ;) Ze srpnového kitu U vody jste už mohli vidět od ostatních děvčat z DT spoustu krásných stránek a dokonce i přáníček, no a dnes přišla řada i na mou inspiraci z tohoto super osvěžujícího kitu. 



Už od prvního rozbalení balíčku a prohlédnutí kitu mě magicky přitahovala pruhovaná čtvrtka, nebo lépe řečeno ty barvy v ní. Použít ji ale úplně celou jen na jednu stránku jsem nechtěla. Jednak by to bylo na mě až příliš barevné a za druhé si chci z ní ušetřit a použít ji ještě na jiné stránky. Rozšmikala jsem ji proto na jednotlivé pruhy a dále pracovala s nimi. Respektive s poloviční dávkou pruhů, druhá půlka ještě na své čeká. 


Na základ jsem si vzala bílou strukturovanou čtvrtku, na ni poskládala barevné pruhy různě přes sebe a aby to nebylo jen takové mdlé, prošila je na stroji bílou nití s rovným i cikcak stehem. Trošku to vytvořilo strukturu a rozbilo jednolitost. 


Totálně jsem se zamilovala do těch štítků  (nebo jak se nazývají) Ty, co se v polovině přehnou a vypadají jako packy na rozdělovače. Jsou ideální na odklápěcí kartičky, tak jak je použila Alča. Nejdřív jsem si je chtěla nechat taky na něco takového, ale neodolala jsem a musela použít už teď. 


Neodpustila jsem si ani pár cákanců tmavě modrým inkoustem a taky se mi podařilo najít několik enamelek v barvách pruhů. 


Stránka 2

První stránku jsem měla hotovou rychle, zato s druhou jsem se trápila asi 2 dny. Jakmile chci propašovat na papír víc ozdob, vznikne nespočet kombinací, jak je na stránku poskládat a mé nerozhodné já dostává zabrat. Taky to znáte? 


Tuhle velkou fotku z dovolené u Baltu  jsem měla vytisknutou už od loňska, ale až teď jsem se odvážila ji scrapnout. Některé fotky si prostě na ten svůj pravý kit musí počkat ;) Hodně podobnou fotku ve stejném formátu jsem už lepila (tady) a aby nebyly v albu vedle sebe dvě stránky se stejně velkými fotkami, rozhodla jsem se tuto fotku rozstříhat a nalepit z ní jen některé části. Na základ jsem tady použila světle modrou (nebíčkovou) čtvrtku z kitu, kterou jsem ještě malinko dotvořila pomocí razítek a tečkami bílou gelovkou.


Kromě výseků, nálepek a velikého nápisu jsem použila i průchodky, provázek a zase pár enamelek.


Jo, všimli jste si, že tohle je už druhý kit po sobě, který nemá žádná srdíčka? Já jo! Jejich absenci jsem si hned vynahradila (a velmi ráda) použitím své nové sady vyřezávacích šablon od Mintopia


To nekonečné šoupání ozdob sem a tam jsem zdárně dovedla ke konci a další stránka je hotová, jupí. 


Pro dnešek je to ode mě vše, mějte se moc krásně, užívejte zbytek prázdnin a pokud se vám podaří i něco slepit, určitě se pochlubte v naší facebookové rodině, nebo na instagramu s hashtagem #paperoamo a #jeduvpapiru Budeme se moc těšit :) 

Mirka

7 komentářů:

  1. Krásná inspirace Mirko 🙂 ta rozstrihana fotka a šňůrky, nádhera 😍

    OdpovědětVymazat
  2. mirka dokonalost. ta struktura od vysivania na prvej je super. no a ta druha stranka. ta rozstrihana foto to je uzasne. krasa ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Moc povedené stránky, určitě se budu inspirovat:)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover