pondělí 9. listopadu 2020

První inspirace z kitu České Vánoce / IVA

Krásný den holky, dnes mám tu čest být první, kdo vám představí nový kit v akci. Lucka pod svýma rukama opět vykouzlila krásnou vánoční sadu v tradičních barvách.



Jako první pro vás mám taková můj klasický hybrid mezi layoutem a project life (kapsovou) stránkou. Zalovila jsem v archivu a vybrala jsem si pár fotek, jak jsme s holkama zdobily stromeček u babičky. Většinou jim ho zdobím já, protože naši mají před Vánoci pracovní kolotoč. Je to nejdůležitější stromeček, protože Ježíšek nám zrovna pod něj nosí všechny dárky. A minulý rok už mi holky pomáhaly, a to se prostě musí zaznamenat!


Rozvrhla jsme si stránku do čtverců a doprostřed jsem si vytiskla text. Okolo jsem si poskládala oříznuté kartičky. Ty jednobarevné jsem si obšila na stroji….bylo to asi podruhé v životě, kdy jsem vytáhla stroj, takže jsme měla srdce až v kalhotách :-D Pak jsme si na ně nalepila fotky.


Jelikož jsem si vybrala vzorované a výrazné kartičky, tak jsme se snažila už moc nezdobit. Ale chtěla jsem stránce přidal víc na plastičnosti, tudíž jsem si vytáhla vánoční vyřezávací šablony a vybrala si vánoční hvězdu. Pár bílých výseků jsem navrstvila na sebe.



Vánoční hvězdy jsou ve výsecích a samolepkách z kitu a ty jsem také použila na ozdobení.

Když jsem přemýšlela nad druhou stránkou, tak jsem nejdřív chtěla použít červený papír, že by se krásně hodil ke kitu a vzpomněla jsme si na loňský prosincový Page kit. Když jsme ho vytáhla, byla jsem nadšená, jak k sobě kity krásně pasují a na stránku jsme použila ještě papírový výsek “milujeme Vánoce” právě z této sady.


Druhá stránka už je klasický layout s jednou dominantní fotkou nazdobeného stromečku. Nakonec jsem ten červený papír nepoužila, ale vybrala jsem jemnější barvy. Papír je z kolekce Together forChristmas od Pink Paislee. Ten jsem na dvou místech natrhla, nalepila tam ten stejný papír, ale z druhé strany.


Fotku jsem si podlepila kartičkami z kitu. Na ozdobu se mi moc líbily výseky baněk, ale bylo jich podle mě málo, tak jsem si je vystřihla z jiného papíru z loňského Page kitu. Tyhle jsme lepila přímo oboustrankou na papír a ty výseky pěnovou lepící páskou, aby mi víc vynikly. Vytvořila jsme si takové dva větší shluky ozdob okolo fotky.



Pod fotku jsem umístila nadpis, který jsme nakombinovala z výseků z kitu, malé černé vánoční abecedy a z velké černé abecedy…tu jsem si opravdu oblíbila, jen už mi některá písmenka chybí a už musím hooodně přemýšlet, která slova poskládat. Kolem nápisu jsem namalovala pár hvězdiček a vytvořila pár cákanců.


Tak a já jsme tímhle příspěvkem oficiálně zahájila vánoční tvoření. Snad stihnu vše, co mám v plánu :-D Moc se těším na další inspiraci, kterou s námi můžete sdílet ve FB skupince nebo na IG pod #jeduvpapiru.

Tvoření zdar.

Iva

3 komentáře:

  1. Ivi máš to super 🙂 já nějak vůbec nejsem vánocne naladena a ani kit jsem pořádně ještě nerozbalila 🙈 asi si na to budu muset nejprv udělat svařák 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Mě teda nadchla ta Plková stránka, ta je nádherná 😍 ty vánoční hvězdy kit skvěle doplňují, musím si je pořídit 😁❤️

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover