čtvrtek 31. srpna 2017

CHALLENGE 9/2017

SILVIE

Nastartujte všechny svoje fixy, štětce, pera nebo pastelky. Já mám pro vás opravdu velkou výzvu! Když nám teď všude to krasopsaní tak letí, vyzkoušjte si ho na svých projektech.  Kdo si netroufne na velký layout, udělejte stránku do travelers notebooku nebo třeba svého bullet journal diáře.


Můžete si pomoct vytištěnou abecedou nebou jakoukoli předlohou. Písmo může být tiskací, psací, nejlépe kombinace různých fontů. Ale musí být hlavní dominantou projektu, nejde jen o journaling, ale o hlavní nadpis a kdo si troufne, tak třeba celá věta.
 

Těším se na vaše výtvory, krasopisky!

ZADÁNÍ
  • Téma: Krasopsaní 
  • Podmínka:  Udělej na stránce nadpis, nebo celou větu pomocí tvého písma. Písmo může být tiskací, psací, nebo kombinace různých fontu. Musí být hlavní dominantou projektu. 
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 9. 2017 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenuj ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení)
  • Fotky budou vystaveny 28. 9. a vítěze vyhlásíme 30. 9. 2017.
 
VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover