neděle 13. srpna 2017

PAGE KIT projekty

Náš DT už má z aktuálního PAGE KITU scrapnuto. A jak jste na tom vy? Pochlubte se svými stránkami ve facebookové skupině Papero amo!

JANA S.

Tento kit je tak ženský! Odstíny zelené, které obsahuje, se báječně hodí k venkovním fotkám ... bylo jasné, že budu scrapovat aktuální záležitosti.
Pro první layout jsem si vybrala fotku, kde převažuje zelená. Na stránce jsem ji už jen zopakovala pruhy papíru s jemně zeleným vzorem. Doplnila jsem kapkou růžové a vybrala polovinu všech výseků ... Nápis jsem poskládala z výseku doplněného samolepkou odstřiženou z jedné z frází, nalepenou na podkladový papír vysoké gramáže. Splnila jsem si sen - umístila jsem provázek! Průchodky, které jsem chtěla použít, jsem nenašla, a tak jsem proděravěla zlaté puntíky a nalepila je místo průchodek. Ujde to, ne?
 

 
Na druhém layoutu jsem si (vůbec poprvé) scrapla sebe. ;) Růžovou bylo potřeba využít. Protože jsem už neměla zas tak moc ozdob, vyřezala jsem je ze zbytků papírů. I kytičky jsou z kitu - padl na ně zlatý kousek jedné z visaček ... Nápis "Jsem svá" byl báječný nápad, Sis! Sedl mi dokonale!
Přesto, že na první kouknutí bych si tento lehce vintage, absolutně ne-modrý a ještě k tomu romantický (!) kit sama nevybrala, tvořilo se mi s ním skvěle! Dokonce tak, že vám ho ještě jednou ukážu. 
 

 
SILVIE


JANA V.

Tento kit byl opět pro mě velkým překvapením. Přes počáteční rozpaky se s ním totiž pracuje výborně; papíry mají příjemné snadno použitelné vzory a doplňky od Silvie jsou opět TOP a měla jsem chuť použít snad všechny (šipky téměř padly:-D).

Jako první jsem měla jasno v tom, že použiju fotku z našeho PA team buildingu z května (obří nadpis Přátelé si to žádal) a stránku udělám pěkně holčičí, růžovou. Nakonec se vše ubralo úplně jinam, takže holky prominou, ale s růžovou jsem se nakonec vyřádila u srdcových fotek pořízených pár dnů před porodem. Stránku jsem udělala něžnou a zlatá z visačky a kroužků ji, myslím, krásně doplňuje.
 



 
Na stránce "papíroví přátelé" jsem opakovala motiv mřížky z modré čtvrtky i na bílé podkladové čtvrtce pomocí rýhovačky. Ozdoby jsem si vysříhala z další čtvrtky a použila k tomu i raznici hortenzie. Protože je to poprvé, co mám holky v albu, tak jsem si je pěkně oštítkovala:-) Nápisů se mi ke stránce hodila spousta, tak jsem pěknou řádku použila ve vertikální linii. Určitě ke stránce vznikne doplňková kapsová stránka a já už se teď těším, že se ke kitu vrátím. 
 



 
JANA B.

Tak v těchto papírech bych Heidi Swapp rozhodně nehledala! Úplně jsem koukala, co mi to přišlo. Ale nakonec z toho vzniklo víc stránek, než jsem původně plánovala. Jedna sourozenecká a dva minilayouty (jak by řekla Leuška) do Travelers Notebooku.

Sourozeneckou stránku jsem měla hotovou fakt rychle. Když jsem vybírala fotku, hned mě do oka padla ta se zlatými škraboškami. Už jsem tedy měla uplatnění pro jednu z visaček. Věděla jsem, že chci podklad bílý a „vyřádím“ se na zdobení. Ale přišlo mi to hodně bílé a na úhledné cákance, jako dělají holky, jsem si netroufla. Takže jsem vzala k ruce papír s geometrickým vzorem. Nejprve jsem jím chtěla layout orámovat, ale nakonec jsem použila jen kousek. A něco na zdobení.
 

První minilayout je zelený! U mě totálně nevídaná barva, ale jak píše Janča S., fotky se zeleným pozadím si o to přímo říkají. Nápis „přátelé“ měl jasné využití hned od začátku, ještě jsem ho doplnila slovy „totálně crazy“ (ráda míchám angličtinu s češtinou).


Druhý minilayout je ze zbytků – odřezků. Co jsem měla, to jsem tam dala.


3 komentáře:

  1. Holky máte to opäť všetky krásne. Jani S. pochvala za samo scrapnutie ;) super stránka. Tuším sa idem aj ja pustiť do kitu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, ďakujeme a tešíme sa na Tvoje stránky! :)

      Vymazat
  2. Jedna stránka krajšia ako druhá 👍 Vy ste taaaak šikovné.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover