úterý 8. srpna 2017

PRODUKT PAPERO AMO

Těhotenská kolekce
LUCIE

Dnes vám chci představit nejnovější Papero Amo kolekci. V eshopu už je několik dní k mání, takže kdo ještě nemá (stejně jako já) těhotenské fotky v albu, tak kuk sem.


Tahle kolekce vznikala dlouho. Opravdu dlouho. První poznámky jsem si napsala asi před rokem, ale pořád jsem neměla konkrétnější představu, jak by měla vypadat. Nevěděla jsem si rady s barevností ani spojovacím motivem a už vůbec ne s citáty a hesly. A tak jsem tomu dala čas.

Ta správná chvíle přišla, když jsem uviděla tuhle kolekci interierových doplňků. Hned jsem věděla, že to jsou barvy, které chci použít. Jemné a ženské, ale zároveň ne přeslazené a naivní.


Zapátrala jsem ve svých pinterestových nástěnkách a dala si dohromady koláž pro inspiraci. A motivy mandal a růží se k tomu tak nějak samozřejmě přidaly. Pak už zbývalo jen vytvořit barevnou paletu a mohla jsem začít.



Nejvíc mi daly zabrat hesla a citáty. Těhotenství je takové hodně osobní a citlivé období a ani já sama jsem moc nevěděla, co bych ke svým fotkám s břichem chtěla psát. Poprosila jsem tedy náš úžasný design tým a ten hned přispěchal s hromadou hesel a vtipných i výstižných hlášek, že jsem si nakonec mohla vybírat.

Tak se pojďte podívat, jak to celé dopadlo a budeme moc rádi, pokud nám dole necháte komentář, jak se vám líbí, nebo co byste příště udělali jinak? Vždyť to tvoříme pro vás a chceme, aby se vám kolekce líbily. Děkujeme a těšíme se na vaše břichaté stránky :) 








4 komentáře:

  1. Luci, je přenádherná! Barvy i mandaly jsou nepřekonatelné. Fotky s břichem nemám, ale vážně zvažuji, že si kolekci stejně pořídím ... těch pár trimestrů (kartiček) se dá vynechat :D Proužky a abeceda už jsou v košíku ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, dekuju, bez Tve pomoci bych nad tim sedela jeste ted :))

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherná ❤️ nežná krásna presne ako to najkrajšie obdobie ked je bábo v brušku, vzhľadom na svoj vek 😄 si tuto kolekci taky pořídím snáď sa niekedy dočkám vnúčat a budem fotiť dcéru ostošest.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekujeme :) takovou babicku mit, to je pozehnani <3

      Vymazat

Pin It button on image hover