sobota 26. srpna 2017

FREESTYLE

Přáníčkové minialbum
ALENA

Vrátím se pár měsíců zpět, a to do května. Poslední víkend jsme jely s holkami na rozlučku se svobodou. Budoucí nevěsta netušila, co se bude dít do poslední chvíle a vlastně ještě chvíli po ní. Něco málo začala tušit, když jsme nasedly do vlaku a jely z Prahy pryč. Nechtěly jsme jí cestu znechutit, a proto jsme jí za Prahou předaly Manželskou KPZ. Byla plná „potřebných“ věcí do manželství (však to znáte). Mimo jiné obsahovala i můj v té době ještě polotovar minialba, a to vám dnes ukáži. 
 
Polotovar z toho důvodu, že během víkendu jsme sbíraly instaxové fotky, které jsem pak cestou zpět nalepila do alba a každá z účastněných sem i něco málo napsaly. Spíš šlo o víkendové hlášky, které nám v té době přišly vtipné a teď už tak vtipné ani nejsou. Ach ten alkohol..:D. 
 
Při prohlížení se tedy mohla dozvědět, co jí celý víkend čeká a nemine a mohla se uklidnit, že ten oplývaný a z její strany nechtěný striptér byl jen maskování a odvedení pozornosti od skutečnosti. Pokud jste tehdy slyšeli nějakou ránu, nejspíš to byl ten kámen, co jí spadl ze srdce. 
 
A teď vás asi zajímá, proč píšu v úvodu článku „přáníčkové minialbum“. Jednoduše proto, že jsem ho udělala ze základu na přání. Vzala jsem dva čtvercové základy a sešila bavlnkou k sobě. Můžete vzít obyčejnou čtvrtku, ale já pospíchala a každá minuta se počítá. 
 
Jednotlivé stránky jsem oblepila papíry, co mi zbyly z workshopu s Paige (materiál najdete tady) a stejně tak použila i pár papírových výseků. 
 
Hlavním zdobícím prvkem byly ozdoby i samolepky z březnového Extra kitu a nesměly chybět enamelky
 
Omlouvám se vám za fotky, ale hotové album jsem fotila v klepajícím se vlaku s ostrým sluníčkem v okně. I přesto doufám, že se vám líbí a pokud máte i vy nějaký rychlo-návod na album, sem s ním. 
 


2 komentáře:

Pin It button on image hover