sobota 5. srpna 2017

PROJECT LIFE DAY

ALENA
Kaligrafie vládne „naším“ světem, taky máte ten pocit? Já se tentokrát nemohla rozhodnout jakou abecedu použiji a když jsem otevřela extra kit a uviděla tu super fixu, musela jsem ji hned vyzkoušet. Píše se mi s ní trošku jinak než s Ecoline Brush Penem, ale to je otázka zvyku. 
 
Stránku mám tentokrát jen z jedné akce. Je to naše účast na degustaci vína v Incruenti. Nevím, jestli znáte. Jedná se o veganskou restauraci (ano, musím to přepsat, jsem hrozný zbrkloň). Ač jsme všichni zúčastnění velmi masožraví, tak takhle restaurace nás uchvátila a jednou za čas si zajdeme na oběd nebo na večeři. Moc si vždycky pochutnáme. Vzhledem k tomu, že osobně známe majitele, tak dostaneme menší přednášku z čeho je jídlo připraveno, avšak know-how nám zůstává utajeno. 
 
Tentokrát jsme navíc měli šestichodové menu a k němu šest italských vín. Luxusní záležitost a příště půjdeme znovu. Nejvíc mi asi chutnal květákový salát (ten květák byl syrový!). Prostě pokud budete mít tu možnost a budete v Praze, stavte se tam. 
 
Na stránce jsou kromě ručně psaného textu ještě abecedy z PA dílny a pár vellumových hvěždiček se štítky. Štítky jsem si v poslední době velmi oblíbila a když už je doma bigshot, musela jsem si pořídit sadu razítek štítků s šablonami od Kelly Purkey
 
Touto stránkou jsem vás chtěla ponouknout k navrácení se k ručním textům. Těch velkých. Jednou za čas je to prima osvěžení. Moc se těším, jestli se s něčím pochlubíte u nás ve facebookové skupině. A já se teď jdu modlit, aby mi zbyl ten modrý papír a mohla to opravit. Stejné papíry totiž budu používat na dalších třech stránkách, kde jsme byli na svatbě.

8 komentářů:

  1. To rucni pismo je skvele.A ja byt tebou tak to neprepisuju,do zavorky pod to napis jen veganska a za to vegetarianska napis ne ale 😉 Verca S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, moc dekuji za chvalu. Skvely napad, asi si ho schovam na jindy nebo pokud mi fakt nezustane ten modry papir. 😂 Ale radsi bych to mela spravne..😁🙂

      Vymazat
  2. No to ruční psaní je proste top 👍 moc pekné a ešte aj tip na super rest. 😊 Tu na PA sa skrátka človek dozvie všetko 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji..a jsem moc rada, ze pomahame a hlavne, ze nas ctete..🙂

      Vymazat
  3. To pismo, to je proste uplne nadherne!!! :-O

    OdpovědětVymazat
  4. To rucni pismo je nadherny❤ ja se taky na neco takoveho chystam, aspon si to vyzkouset, jen porad nevim, jake "pisatko" je nejlepsi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen do toho! Teri s pisatkem, to ma kazdy jinak. Na velke napisy je dobry ten Ecoline Brush Pen. Tyhle jsou delane fixem z extra kitu. Ale myslim, ze kazdy si musi najit to sve. Verim, ze najdes.

      Vymazat

Pin It button on image hover