čtvrtek 10. září 2020

Multifotkové stránky z kitu Babí léto / IVA

Kit Babí léto / září 2020


Krásný den milé dámy. Nevím, co se to se mnou děje, ale opravdu se těším na podzim, dokonce i na ty pošmourné mlhavé dny, až se zabalíme doma do deky, roztopíme oheň v krbu, zapálíme voňavé svíčky a já si sednu do pracovny a budu mít víc času na lepení.

Kit od Lucky je opět nádherný a ač má název Babí léto, je plný i barevných lístků a větviček. Toho jsme využila a zalovila ve fotkách z minulého podzimu.




Opět jsme zvolila můj oblíbený hybrid kapičkové stránky. Jako podklad jsme si vybrala papír s dekorem dřeva, který se barevně hodil ke kitu a na něj nalepila 3 kartičky, abych zachovala určitou pravidelnost a pomocí nich mohla opticky oddělit jednotlivé události z týdne.


Vlevo nahoru jsem nalepila říjnovou kartičku jako titulku a číslo týdne poskládala z abecedy.


U této kartičky jsme využila bílá okýnka a nalepila do nich fotky z podzemní procházky.


Mimo výseků listů jsem použila i kruhové samolepky …kolečka miluju v jakékoliv velikosti a barvě!


Další stránka už je klasická kapsičková a připadá na halloweenský týden. Víkendovou oslavu už jsem měla nalepenou, tak jsem musela zaznamenat události z předchozích dnů. U klasického PLka je to vždycky takový miš maš navzájem se nehodících fotek.


Větvičková kartička je nádherná a já ji vybrala jako titulní. Číslo z pěnové abecedy jsem doplnila výsekem týdne.


Prostřední řada je velmi jednoduše zdobená. Jednobarevná kartička s fotkou, nadpis a pár samolepek. Dokonce jsme mohla použít výsek kulicha!


Samolepka koleček s jablíčkama se mi taky hodila, protože jsme zrovna s holkami pekly štrúdl a holky mi pomáhaly.


Tyto dvě stránky byly vyloženě podzimní, ale chtěla bych se s vámi ještě podělit o jeden výlet do hor. Pokud mě sledujete na Instagramu, možná jste už viděly videa z procesu tvorby těchto stránek, ale tady bych vám je chtěla ještě ukázat detailněji. Kromě kitu jsem si vzala ještě materiál Z lesa. Sice jsme z něj vyráběla náš výletní deníček, ale i tak mi zbylo ještě dostatek materiálu.

Na výlet jsme jeli ještě s jednou rodinou. Kamarádka je hodně kreativní a pokaždé, když se slaví narozeniny jejích dětí, tak má vymyšlený dokonalý program a když jedou na výlet, tak má vymyšlenou nějakou zábavu. Tentokrát dětem vytiskla seznam věcí, co můžeme cestou vidět. A pokud to zahlédly, mohly si to zaznamenat do seznamu. A úplně mě dostala, když se vytasila s papírem i pro naše holky. No a lovecké seznamy samozřejmě nemůžou na stránce chybět!  


Tady detaily zdobení.





Druhá stránka je už zase více pravidelná. Rozdělila jsme si stránku na 16 políček. Velikost políčka je přibližně 2 1/4” x 3”. Rozvrhla jsme si fotky a kde mi zbylo volné místo, tak jsme nalepila kartičky s ozdobami nebo napsala text.


Při zdobení jsme rozbíjela tu pravidelnost rozvržení.






U třetí a poslední stránky jsme vlastně zopakovala úplně to stejné jako u předchozí.


A opět detaily.






No snad jste to zvládly dokoukat celé a alespoň malinko jsem vás inspirovala k zasednutí ke stolu s aktuálním kitem a něco krásného slepíte. Pokud ano, budu moc ráda, když se pochlubíte v naší Fb skupině nebo na IG s hastagem #jeduvpapiru. Děkuji za pozornost a přeji krásný den.

Tvoření zdar.

Iva

5 komentářů:

  1. Layouty s hodně fotkami, jsem obdivovala už na instagramu, jsou fakt povedené. A kit babí léto je tak krásný. Já bych tak ráda tvořila... ale poslední dobou zase vůbec nestíhám, snad se to s přicházejícím podzimem zlepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto super stránky plné zážitků!!! A ty seznamy - skvělý nápad k zabavení dětí a do alba sedí dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné stránky Ivi, také mám tento kit a těším se, že ho využiju ve svém prvním PL albu. Děkuji za inspiraci 👍🏼🙂

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover