pondělí 14. září 2020

Podzimní inspirace z kitu Babí léto / PETRA

Krásné pondělní ráno! Podzim už je za dveřmi a holky si pro nás nachystaly další skvostný kit. Zamilovaly jsme si ho všechny – i zapřisáhlé odpůrkyně hnědé barvy! Není divu, Lucce se moc povedl!


Všechny stránky, které mám dnes pro vás připravené, jsou z loňského roku. Stále ještě doháním resty… Na úvodní kartičku jsem použila velkou abecedu a výseky listí a týden, žádná věda. 

K fotce krásně zapatlané Lucinky se hodil nápis Nový začátek. První mrkvička rozhodně do alba patří. Našly tu místo i samolepky koleček, které jsem buď kousek zastřihla, nebo část schovala, takže nikdy není vidět kolečko celé. 

Kartičky s rámečky jsou moje oblíbené a většinou po nich sáhnu hned, jakmile rozbalím kit. Stačilo přidat pár výseků a stránka je hotová.

Na další týden jsem opět na úvodní kartičku použila abecedu a výsek. Tentokrát jsem ho ale otočila tak, aby byl ve stejném směru, jako nápis ŘÍJEN na malé kartičce níže. Opět jsem tady hojně lepila samolepková kolečka.

Ač nejsem úplně kočičí člověk, tady se mi ta válecí micina celkem hodila. 

Výseky čepice a klobouku krásně zaplnily prázdné místečko na kartičce. A fotky nalepené přes sebe zakryly ošklivé popelnice, které na fotce zavazely. 

Fotka na poslední stránce, kterou vám dneska ukážu, je z loňského výletu do Lednice. Na podzim tam jezdíme pravidelně, protože TAM je podzim prostě nejkrásnější! 

Bílou strukturovanou čtvrtku jsem nejprve pocákala tuší. První horní shluk je složený z výseků a z javorových lístečků, které jsem vystřihla z kartiček z kitu. Nápis PODZIM jsem nalepila 3D páskou. Na bocích stránky jsou vždy dvě průchodky, kterými jsem provlíkla okrovou šňůrku.

Velkou fotku jsem takhle měla zastřiženou asi rok. Už od loňska totiž plánuju minialbum ve tvaru javorových listů, jenže zatím na něj nějak nebyl čas, ale snad ho v blízké době uvidíte tady na blogu! Opět jsem nalepila pár lístečků a výseků. Přidala jsem ještě dva štítky (tady a tu), na jednom z nich přistálo datumové razítko.  
Pro dnešek je to vše, mějte krásný týden!

8 komentářů:

  1. ooo, ta velká javorová stránka je ovšem boží 👍😍 No a PL už ani nekomentuju, to máš vyladené do posledního detailu jak vždycky ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Těšila jsem se na tvoji podzimní inspiraci.😉 Vloni to bylo album ve tvaru draka 👍, to bych si chtěla zkusit🤔 Krásné stránky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ❤️ vyzkoušej určitě, je to zábava vyzkoušet i jiný formát 😉

      Vymazat
  3. Peťule, stránku už jsem ti chválila, je boží ❤️ PL taky, ale tentokrát bych obzvlášť vypíchla úvodní kartičky, hlavně tu první, ta je přesněěě dle mého gusta! Jsi kouzelnice 😍😍😍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover