pátek 18. září 2020

Tvoření ze starších kitů / ALENA

Krásný pátek tvorové. Doufám, že se těšíte na nadcházející víkend, a proto můj dnešní článek bude spíše o fotkách než o textu. Mám pro vás dnes dvě věci. Jeden layout, na který materiál čekal dva roky v šuplíku a jeden jarní víkend. 


První koukneme na layout. Jistě si pamatujete tento letní My life kit od Silvie, plný nanuků a citrónů. Vůbec nechápu, že je ještě dostupný, mně přišel naprosto skvělý! No a ty citróny. V první chvíli jsem si říkala, bože to nikdy nespotřebuji, si budu dělat snad každý týden vodu s citrónem a fotit to, abych je spotřebovala. Jenže pak přišel boom v podobě citronového dezertu z IF Café. Mimochodem je to fakt luxusní. Nic přeslazeného a hezky kyselé, přesně do letních dnů. 

A bylo jasno, že si na tenhle dezert zajdu a ty citróny padnou na layout. Vize jasná, realizace krkolomná. Trvalo mi dva roky, než jsi na ten dezert zašla. Tak moc jsem se těšila, jak to scrapnu, že jsem hned fotky vytiskla. Jenže s tím vlastně vůbec nejsem spokojená. Přijde mi, že jsem to přehnala a celé zazdila. Ale ukážu vám to tu, že i já umím udělat něco né úplně super! Přístě zkusím ubrat půlku citrónů a bude to super. Snad. 

Druhou věcí je týdenní PL v Happy Planneru. Mám velké mezery, tak postupně doháním, co se mi chce. Na tento březnovo-dubnový týden jsem použila, jak jinak, než letošní jarní kit Jaro je tady, plný rozkvetlé louky. 

Byl to týden všeho možného. Sněhu i slunka. Pečení i grilování. Ale nějak se to k sobě hodilo i přes tu rozmanitost fotek.  Text jsem měla původně napsaný rukou, ale tak hrozně se mi nelíbil, že jsem ho přepsala na počítači a přelepila. 


Při prohlížení detailů, zjistíte, že pár drobných věcí není jen z kitu. Tady samolepka „padá sníh“ je z této sady a „apríl“ je zase odtud.

Kartičku se čtvercem uprostřed a kytkami okolo jsem rozřízla a použila, tak aby vypadala širší a fotka se do ní vlezla. 

Když máte konečně zahradní nábytek, musí se to náležitě zdokumentovat a nesmí chybět to ono „na zahradu!“, které je odsud.

A poslední fotka s posledními detaily. Doufám, že vám dnešní rychlovka vyhovovala a já na příště připravím něco obsáhlejšího. 

Mějte se krásně, užijete si víkend a snad i babí léto. 

3 komentáře:

  1. tie citroniky su super a nie je krajsi pocit ako zuzitkovat stare kity ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné stránky 😊 Ali pojedeš HP i příští rok? Já teď zase váhám 🙈

    OdpovědětVymazat
  3. Ali dalas tooo. Parádní stránka s citrony. Ta sedla. Určitě se inspiruju a citrón taky scrapnu. Obdivuju jak frčíš ten happy planner. To je vždycky nálož perfektnich detailů. 😎👍

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover